Bugün sabah saatlerinde önemli işlerimiz varsa saat 11:11 den sonra yapmaya özen gösterelim. Ay Başak burcuna geçecek ve işlerimizde daha rahat bir şekilde kendimizi göstereceğiz. Akşam saatlerinde hayatımızdan alacağımız keyif ve tatmin yüksek olabilir




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özgürlüğünüze fazlasıyla düşkünsünüz. Hedeflerinizi iyi belirliyor ve o yolda ilerlerken sadece kendinize inanıyorsunuz. İş hayatınızda ve özel yaşantınızda başarılı olacaksınız. Sezgilerinizi her zaman değerlendirin. Bu sene, aşk hayatınızda önemli adımlar atılabilir.




Koç Burcu: Bugün, eğlenceli ortam ve konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi parasal konularda yetersiz hissetmemeye çalışın, harcamalarınız artabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber hareket edeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, evinizin düzenine yönelik çalışmalarınız gündeme gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğinizle birbirinizi anlamakta, aynı dili kullanmakta zorlanabilirsiniz. Hem kendinizi, hem karşı tarafı rahatlatmalı, eğlenceye yönelmelisiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Çalışıyorsanız, iş alanlarınızda duygusal dalgalanmalarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Öğleden sonra ailenize ve yuvanıza daha fazla ilgi gösterebilir, yuvanız için harcamalarda, alışverişlerde bulunabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara daha sabit yaklaşacaksınız. Eğlence ve aşk hayatınızda harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. İletişiminiz öğleden sonra yakın çevrenizle hızlanıyor.

Aslan Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Duygusal iletişiminizde karşı tarafın yerine kendinizi koymadan hareket etmeyin. Günün ikinci yarısında maddi konularda yapılması gerekenleri devreye alacaksınız. Destekleniyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere kendinizi harekete geçirdikten sonra rahatlayacaksınız. Öğleden sonra şartlar sizin tarafa geçiyor.




Terazi Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakarlıkları bugün bilinçli ve organize bir şekilde halledeceksiniz. Öğleden sonraysa ailenizle iletişiminiz sizi mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz için hareket ederken hala bazı güvensizlikleriniz olabilir, artık bunlardan sıyrılın ve kendi amaçlarınız için harekete geçin.




Yay Burcu: Bugün, yabancı ortamlar ve yerlerde bulunma isteğiniz artabilir. Bir yandan da elinizde olmayan bazı konularda güvensizliklerinizi insanlara yansıtmamaya çalışın. İş alanlarınızda işlerin sizin istediğiniz şekilde ilerlediğini görebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Hayatınız için atacağınız adımlarda kalıcı ilişkiler kurmak üzere harekete geçebilirsiniz. Para harcamaları, ortak yapılacak planlar devrede olabilir. Gezmeye, dolaşmaya, hayatı anlamlandırmaya ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Bugün, özel yaşantınız ve ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla yapılacak bir seyahat planı devrede olabilir. Ortak parasal konularda kafanızdaki planlar doğrultusunda ilerlemeli, iş hayatınızdaki fırsatları etkili bir şekilde yakalamalısınız.




Balık Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz duygularla, iş ortamlarınızda veya evinize yönelik konularda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal ortamlarda yapılacak planlar akşama doğru keyfinizi arttırabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR