Bugün sabah saat 05:23’te Yengeç burcunda bir Dolunay oluşacak. Yengeç temaları olan ev, aile, yuva, vatanımız ve güvenliğimizle ilgili konularda hassas bir takım oluşumlara açık olabiliriz. Dolunay zamanı enerjinin en yüksek ve en görünür olduğu zamanlardır. Bu yüzden enerjimizi karşılaşacağımız hassas durumlarda kontrol etmekte zorlanabiliriz. Abartılı davranmaya, sıkıntı yaşadığımız konuların büyümesine açık bir etki altındayız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, canayakın, zeki, çabuk öğrenen, sanatkar, sevgi dolu bir insansınız. Yetenekli olduğunuzdan, nasıl olsa yaparım tavrı hayatınızda ağır basıyor. Zaman zaman bencilliğiniz artıyor ve özel yaşantınızda zorlanmalar yaşıyorsunuz. Az gayret gösterip, çok fazla karşılığını almak isteyebilirsiniz. Bu sene, şanslısınız.




Koç Burcu: Aile hayatınızda bazı duygusal konularla bu Dolunayda ilgileneceksiniz. Evinize ve güvenliğinize daha fazla dikkatinizi vermelisiniz. Aileniz ve işiniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Abartılı davranışlardan ve tutulmayacak sözlerden kaçının.




Boğa Burcu: Dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandırabilir. Bu dolunay’da iletişiminize dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gitgelleri iyi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizin, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar önem kazanabilir.




İkizler Burcu: Dolunay para konularına dikkat çekiyor. Bu dolunayda elinize bir para geçebilir veya parasal konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para idaresini bu hafta iyi yapmaya çalışın. Kazançlı durumlar harcamalarınızı hızlandırabilir.




Yengeç Burcu: Dolunay özel hayatınız ve kendi kişisel ihtiyaçlarınız arasında gitgellere sebep olabilir. Kendinizi ve isteklerinizi göz ardı etmeden, güvenliğinizi ve sağlığınızı önemsemelisiniz. Hayati kararlar devrede olabilir.




Aslan Burcu: Dolunayla birlikte hayatınızda bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik streslere hazır olun ama bir yandan da karşınıza gelecek olan değişik fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler karşınıza gelecek.




Başak Burcu: Dolunay, sosyal çevreniz, organizasyonlara veya gruplara dayalı işlerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal streslere açık olabilirsiniz. Para işlerinizde riske kalkışmayın.




Terazi Burcu: Dolunay, kariyerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Hayattan çeşitli fırsatlarınız var.Yine de aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeyi sağlamaya çalışın. Duygusal güvensizliklerinizle iş hayatınızda baş etmenin yollarını bulmalısınız.




Akrep Burcu: Dolunay, programınıza bir iş seyahati ekleyebilir. Seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuk, ticaret konularında duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gitgeller bu dolunayda yüksek olabilir.




Yay Burcu: Dolunay ortak parasal işlerinizi hızlandırabilir. Ödemeler, banka işlemleri, altına girilecek bir borç bu dönemde sizi hassas kılacak. Para alacak verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın. Ticari becerilerinizi arttıracağınız bir dönem.




Oğlak Burcu: Dolunay özel ilişkilerinizle, evliliğinizle ilgili duygusal kararları karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda veya partnerinizin hayatında önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. Ortağınız varsa hayatındaki gelişmelerde sizi ilgilendirecek.




Kova Burcu: Dolunayda iş, hizmet alanlarınızda önemli sonuçlar alabilirsiniz. Dikkatli ve temkinle ilerlemek durumunda olacağınız bu dönem iş hayatınızda karşılaşacağınız bir olay sizi hassas kılabilir. Bir seyahat, eğitim veya iş fırsatı sizi çok mutlu edecek.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizden göreceğiniz fayda ve yararı bu dolunayda yeni bir insanla tanışmaktan yana görebilirsiniz. Ya da aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuza daha fazla vaktinizi harcamanız gerektiğini farkedebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR