Bu yıl aşkı hissedecek, yaşayacak, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi daha fazla geliştirdiğini göreceksiniz sevgili Yengeçler. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek atılacak adımlar karşınıza çok güzel şanslar ve fırsatlar çıkarabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Şans oyunları, riskli yatırımlardan yana destekleniyorsunuz.

2018 yılında Satürnden aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak.




20-29 Haziran ve arasında doğan Yengeçler, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Yıl içinde sağlıkları zorlanabilir. Eğer bu tarihler arasında doğduysanız bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız.




İŞ/PARA/KARİYER

Bu sene 31 Ocak, 15 Şubat’taki tutulmaları parasal alanda yaşayacaksınız sevgili Yengeçler. 11 Ağustos’ta gerçekleşen Güneş tutulmasıyla elinize bir para geçebilir. Tutulma hattınız maddi konuları tetikleyeceği için bu sene parasal alanda ani değişimlere ve yeni olasılıklara hazır olmalısınız.

Haziran sonu devreye giren Mars gerilemesi kariyerinizle ilgili konularda Ağustos sonuna kadar parasal konularda bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Bu tarih aralığında önemli girişimlerden uzak durun. İşinizi büyütmek, risk almak, yeni bir projeye başlamak için uygun zamanlar olmayacak.


Şubat ayında daha çok parasal işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda maddi konularda girişimleriniz Şubat başında destekleniyor.

15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş tutulması bir sonraki tutulmaya kadar, eşinizin, partnerinizin maddi konularda hızlı gelişmelerini karşınız getirebilir. Bir vergi, kredi, borçla uğraşabilir veya bir borcun altına girebilirsiniz. Kadersel ve etkili bir dönem.

06 Mart’tan sonra kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanacaksınız. Toplumsal konularda fikir ve düşüncelerinizi öne çıkarabilirsiniz.

23 Mart’ta Merkür kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor. Artık biliyorsunuz 3 hafta boyunca önemli anlaşmalara girmeyin, yeni başlangıçlardan sakının. Bir projeniz varsa onu topluma sunmak için uygun bir dönem değil, bunu aklınızdan çıkarmayın.

16 Nisan’da oluşan yeniay kariyerinizde, aile düzeninizde yeni olasılıkları ve oluşumları karşınıza getirebilir. Önemli kararlar verdiyseniz şimdiye kadar uygulamakta zorlandıysanız artık ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

16 mayıs’tan sonra enerjinizi ortak parasal konularda harcamaya başlıyorsunuz. Ortak borçlarınızda, ödemelerinizde girişken olabilirsiniz ama bu mücadele etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

13 Haziran’da para ilişkileriniz önem kazanıyor. Kazançlarınız artabilir, bir yandan da gelirlerinizin artması eğlence ve aşk hayatınıza para harcamalarınızı da tetikleyebilir.

26 Haziran’da Mars geriliyor. Mars ortaklı para hanenizde, parasal konularda bir takım zorlanmaları ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Miras işlerinizde, nafaka konularında, kredi kullanımında zorlanabilirsiniz. Bu döngüde Ağustos’un ortalarına kadar önemli bir borcun altına girmemek önemli olsun.

Temmuz ayı sizin ayınız sevgili Yengeçler. Yeni adımlar ve başlangıçlar hızlı gelişmelerle karşınıza gelecek. Özellikle 13 Temmuz ( +,- 3 gün) civarında doğduysanız hayatınızı değiştirecek, sizi öne çıkartacak yeni oluşumlara hazır olmalısınız.

11 Ağustos’taki Parçalı Güneş tutulması, maddi konuları hızlandırıyor. Güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu süreçte ne kadar esnek olursanız o kadar değişik ve farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

09 Eylül’de gerçekleşen Yeniay iletişimsel işlerinizi ve girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım, teknoloji veya bilgisayar alanında işiniz varsa önemli başlangıçları bu tarih ve sonrasında yapmalısınız.

25 Eylül’de oluşan Dolunay, kariyer ve iş hayatınızda gelgitleri, stresleri hızlandırabilir. Daha fazla işinizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda yaşayacağınız gerginlikleri aile ortamlarınıza yansıtmamaya çalışmalısınız.

08 Kasımdan sonra Jüpiter iş ve hizmet alanlarınıza geçiyor. Bu tarih sonrasında 1 yıl boyunca iş alanlarınızda şanslarınız yüksek olacak. Değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. İş yeri sahibiyseniz, işinizin büyüdüğünü ve geliştiğini net bir şekilde görebilirsiniz.

17 Kasım’da merkür yılın son gerilemesine başlıyor. Ay sonuna kadar iş hayatınızda bazı sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz. İletişiminizi açık ve net tutmaya çalışın, yeni bir işe başlamayın lütfen.

07 Aralık’ta oluşan Yeniay işinizle ilgili konularda yeni başlangıç ve kararlarınızı destekliyor. Yanıltıcı etkilere dikkat ederek, gelen teklifleri bu tarih ve sonrasında değerlendirmeye alabilirsiniz.

AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

07 ocak romantik açılımlar, sportif aktiviteler, kreatif ve yaratıcı işler açısından oldukça şanslı birgün. 08-09-10 Ocak’ta da özel hayatınızda şansı ve mutluluğu tadabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocukla ilgili adımlar, beklentiler için de bu tarihler çok uygun.

Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem yolculuklar esnasında hayatınıza yeni birini alabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa beraber yapılacak gezi veya seyahat planları ilişkinizi heyecanlı tutabilir.01-02 Mart’ı bu anlamda değerlendirin.

31 Mart’ta oluşan Dolunay’da aile hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz. Aile büyüklerinizin hayatında duygusal sorunlar, gelgitler oluşabilir. Bunu tetikleyen siz de olabilirsiniz veya hiç ilginizde olmayabilir. Ev ve aile alanlarınızda ne yaşarsanız yaşayın ilginizin ailenizde olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

30 Nisan’da oluşan Dolunay, aşk hayatınızda hassas, duygusal konuları oluşturacak. Bir bebek haberi alabilir, verebilir, aşık olabilir, sevdiğiniz insanla aşk tazeleyebilirsiniz, durum ve koşullara göre ilişkinizde de sonlanmalar oluşabilir.

15 Mayıs’ta arkadaş ve sosyal çevreniz değişmeye başlayacak, yeni ve farklı ortamları sevecek, olayları farklı gözlerle görmeye başlayacaksınız.

19 Mayıs’tan sonra kendinizi, ailenizi ve çevrenizi seveceksiniz. Görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, fiziki görüntünüzde yapacağınız ufak tefek değişikliklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Popüler ve şanslı bir dönem.


Özel hayatınızda, ilişkilerinizde 16-23-27 Haziran’da bazı kopuşlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde var olan tansiyonlu durumlar bu tarihlerde daha görünür hale gelmeye başlayabilir.

13 Temmuzda oluşan Parçalı Güneş Tutulması hayatınızda, fiziki görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza getirebilir. Önemli kararlar alacak ve bu tutulmayı doğru kullanırsanız yıldızınızı parlatacaksınız.

22 Temmuzdan sonra yakın çevrenizden bir insanla aşkı deneyimleyebilir veya sizi etkileyen bir tanışma içine girebilirsiniz.

26 Ağustos’ta oluşan Dolunay da, aile hayatınızda kıskançlıklara, yönlendirmelere dikkat edin.

09 Eylül ve sonrasında aşk hayatınız size heyecan verebilir ama bir o kadar da derin duygularla bezenmiş olabilirsiniz. Bu dönemde kıskançlığa, sahip olma kavramlarına ve bunu hayatınızda kullanma biçiminize dikkat edin.

06 Ekim’de Venüs gerilemeye başlıyor. Venüs aşk evinizde gerileyecek. Bu alanda 8 yıl önce yaşadığınız olayların bir benzeri karşınıza gelebilir. O dönemde yaşadığınız çözüme ulaşmamış, yarım kalmış helalleşilmemiş bir aşk varsa bu döngüde karşınıza gelebilir. Birkaç ay önce bir ayrılma yaşadıysanız bu dönemde geri gönüşlerde olabilir.

31 Ekim’den sonra venüs aile alanlarınıza kayarak gerilemeye devam edecek. Aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulmakta zorlanabilirsiniz. Boya, badana, tadilat, evi yenileme işlerini bir kenara bırakın. Tamirat gibi yarım kalmış işlerinizi yapabilirsiniz.

SAĞLIK

Bu sene ilk on günlük dilimde doğan Yengeçler, sağlıklarına ve görüntülerine dikkat etmeliler. 09 Mart- 10 Temmuz tarihleri arasında sağlığınızda bazı sorunlara yılın diğer zamanlarından daha açık olabilirsiniz ama yılın 2. Yarısı Kasım ayı itibarıyla sağlığınızda gözle görülür gelişmelerin yaşanacağı bir döngüye gireceksiniz.

26 Ocak’tan sonra enerjinizi sağlıklı kullanmalısınız. Sakarlıklar, düşmeler, kalkmalar, ufak tefek sakarlıklar hızlı hareket etmeniz sonucunda ortaya çıkabilir. Fazla çalışmaktan kaynaklı olarak bu dönemde kendinizi ve enerjinizi zorlayabilirsiniz.

EĞİTİM

18 Şubat ve sonrası dönemde eğitim hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Önemli kurslar, seminerler hızlanabilir. Derslerinizin üzerine düşmek, yeni konulara ilgi duymak önem kazanıyor. Yurtdışında okuyorsanız bu süreçte şanslı bir döngüde olduğunuzu bilmelisiniz.

06 Eylülden sonra eğitim konularına eğilecek, öğrenmekten, okul hayatına adapte olmaktan mutluluk duyacaksınız.

09 Eylül’deki yeniayla beraber eğitim veya öğrenim hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Okul gereçleri, kıyafetleri, malzemelerinizi almak, tamamlamak için bu yeniaydan faydalanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR