Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay terazi burcunda dolaşacak. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru hayatımızda önem kazanıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Özel hayatımız ve ilişkilerimiz gündemimizde olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, zeki, sosyal, kararsız, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene, maddi konularda şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugün sosyal ortamlarda işbirlikçi yapınızla hareket edebilirsiniz. Özel konularda sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız yaklaşabilirsiniz. Başka insanların yanında içinizdeki canavarı ortaya çıkarmayın. İş hayatınıza yaklaşır gibi özel hayatınıza yaklaşmalısınız.




Boğa Burcu: Kişisel planlarda, güzel ve keyifli etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik işler devrede olurken, iş yerinde beraber çalıştığınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Ortaya çıkan bir iş sizi sinirli ve anlayışsız kılabilir, bu etkinin gün boyunca sizi etkilemesine izin vermeyin.




İkizler Burcu: Bugün çocuğunuza ve sevdiğinize karşı oldukça üretken ve anlayışlı davranabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için önemli kişilerle bir araya gelebilirsibiz. İşleri tamamlama ve bitirme ihtiyacınız yoğun olurken, kararsızlıklarınızı netleştirmeye çalışın.




Yengeç Burcu: Ailenize veya ev hayatınıza dayalı ortak harcamalarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta veya birbirinize karşı hoşgörülü olmakta zorlanabilirsiniz yine de olaylara farklı yaklaşımlarla dengeyi sağlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, önemli işlerinizi acleye getirmemeye çalışın, biraz daha programlı ilerleyebilirsiniz. Fikrilerinizdeki gitgeller sizi zorluyor. Neyse ki diğer insanlardan destek alacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek.




Başak Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız alışverişler gündeme gelirken yapılması gerekenler, günlük rutin işleriniz daha da önem kazanmaya başlıyor ve siz bugün hepsini tek tek halletmek ihtiyacındasınız. Sevdiklerinize karşı inatçılıktan sakının.




Terazi Burcu: Bugün kendi isteklerinizle sevdiğiniz insanın ihtiyaçları arasında gerilimler oluşabilir. Kendi dediklerinizde çok ısrarcı olmayın.Ailenize karşı bazı işlerinizi aceleye getireceksiniz. Yine onlarla bazı konularda, konuşmalarda anlaşmazlıklarınız yoğun olabilir.




Akrep Burcu: Bugün dinlenmek ve kendi ruhunuza vakit ayırmak isterken iş yoğunluklarınız buna izin vermeyebilir. Tüm bunları yaparken kendinize haksızlık etmeyin. İletişim halinde olduğunuz insanlarla bugün anlaşmazlıklarınız oluşabilir.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarda dengeli yapınızla aranılıyorsunuz yalnız anlık çıkışlarınızla etrafınızı şaşırtabilirsiniz.Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile, değişik yerlerde bulunmaktan çok mutlu olacaksınız. Bazı konuları içselleştirmeniz gerekebilir.




Oğlak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olabilir ve durumları çok çabuk idare edebilirsiniz. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, kişisel isteklerinizde ve planlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Arkadaşlarınızla mücadele etmeyin.




Kova Burcu: Yenilikler, değişik ve farklı düşünceler sizi daha fazla heyecanlandırıyor. Dış ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda sizi fazla zorladıklarını düşünebilirsiniz. Ani para harcamalarından ve kafanıza göre davranmaktan kaçının. Bugün hayata bakış açınız oldukça rahat ve esnek olabilir yine de anlamlandıramadığınız konuların üzerine eğilin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR