Haftaya ay balıktayken, hayalperest ve biraz da dağınık etkilerle başlıyoruz. Bu Pazartesi, ilişkilerimizde ve özel hayatımızda esnek davranmakta zorlanabilir, yeni durumlara karşı kendimizi stresli hissedebiliriz. Salı günü fikirlerimizi, planlarımızı uygulamak adına oldukça güçlü etkilerimiz var. Önemli sorumluluklar üstlenmekten çekinmemeli, negatif olmamalıyız. Cuma günü enerjimizi kontrol etmek kolay olmayacak. Riskli işleri sevebilir, kazalara yatkın olabiliriz. Pazar günü ise Merkür Yay burcunda gerilemeye başlayacak. İkizler burcunda yaşanacak, dolunayı da işin içine katarsak haftasonunda sıcak günler bizi bekliyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, akıllı, ikna edici, çekici bir insansınız. Etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz.Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene, hayatınızdaki önemli değişimlere daha esnek bakmalısınız.




Koç Burcu: Bu haftabaşı, işe dayalı, seyahat ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir. Bazı sorularınızın yanıtlarıyla karşılaşabilir, bu alanlarda bir an önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ruhsal alanda kendinzie ve yapacaklarınızıa inancınız tam olacak.




Boğa Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ortak harcamalarınıza ve arkadaşlarınız için yapacağınız fdakarlıklara dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal ortamlarda sevdiğinizle beraber hareket etmek bu haftabaşı sizi mutlu edebilir. Sevdiğiniz insanın sevgiye yaklaşımları üzerinizde stres yaratabilir.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde önemli sorumluluklarla hareket edeceksiniz, güçlü sözler ortaya çıkabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde ve toplum içinde yaptığınız işlerle kendinizi göstereceksiniz.




Yengeç Burcu: Haftaya yabancı ortamlar, dış alanlarda yapılacak işlerinizle giriş yapacaksınız. Bu alanlarda yaratıcı ama net olmayan konular karşınıza gelebilir. İş ve hizmet alanlarınızda bu hafta önemli sorumluluklarla ilerleyeceksiniz.




Aslan Burcu: Haftaya para ödemeleri, banka işlemleriniz ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bu alanlarda kafanız karmaşık ve kararsız olabilir. Dikkatli adımlarla ilerleyin. Sanat ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde önemli sorumluluklar devrede.




Başak Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınızda, ilişkilerinizde kısa vadeli planlar içine girebilir, keyfinizi arttırabilirsiniz. Bu hafta ev ve aile hayatınızda önemli sorumluluklarınız karşınıza gelebilir. Hayatınızla ilgili kararlarda daha net olmaya çalışın.




Terazi Burcu: Bu hafta, yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluklarınız yüksek olabilir. Bilgiye yönelik alanlarda bazı cevaplar bulabilirsiniz. Özellikle iletişim halinde olacaklarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın. İş hayatınızda günlük işleriniz rahat akacak.




Akrep Burcu: Haftaya aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanarak başlayacaksınız. Bu alanlarda keyfiniz ve yaratıcılığınız yüksek olabilir. Paraya dayalı ilişkilerinizde önemli kararlar kapıda, daha organize ve planlı olmalısınız.




Yay Burcu: Haftaya ev, aile alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. kendi başınıza ve kendi isteklerinize göre hareket etmek bu aralar önemli olduğundan, ailenize daha fazla vakit ayırmalısınız, o zaman keyfiniz daha yüksek olabilir. İş hayatınızda boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın.




Oğlak Burcu: Bugün iletişiminiz hızlı akacak yakın çevrenizle yapacağınız planlar etkili olabilir yalnız bazı vereceğiniz kararlarınızda daha net olmaya çalışmalısınız. Bu aralar içinize kapanmış bir haldesiniz ve başınızı dinlemeye ve biraz geri planda durmaya ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Haftaya parasal konularınız ön planda olarak başlayacaksınız. Bu hafta kariyerinizde maddi konularda istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir. Bir yandan da sosyal çevrenizdeki işlerinizin sorumluluklarını iyi idare etmeye çalışın.




Balık Burcu: Haftaya şartlar lehinizde, heyecanlı haberlerle başlıyorsunuz. Tembellik yapmak, keyfinize göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu hafta, kariyer hayatınızda önemli konuşmalar ve sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hayata anlayışla yaklaşmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR