Bugün gökyüzünde oluşan venüs- plüton olumlu açısıyla, güçlü ilişkiler kurma şansımız yüksek, arkadaşlarımız ve gruplara dahil olma isteğimiz artabilir. Derin ve nitelikli ilişkiler içine girebiliriz. Maddi konularda etkili insanlardan aradığımız desteği görebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, açık sözlü, çekici ve hoş bir insansınız. Genel olarak rahat bir insansınız ve bazen bu hayatınızda boş vermişlik olarak algılanıyor. Karşı cins üzerinde inanılmaz bir çekiciliğiniz var ve sizde bunun farkındasınız. Güzel şeylere sahip olacaksınız. Bu sene maddi yönden güçlü destekler alacaksınız.




Koç Burcu: Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardım etmeniz sizi mutlu ederken bir yandan da kendi hayatınız için önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Önemli parasal işlerinizi bugün kolay organize edebilirsiniz.




Boğa Burcu: Maddi konularda harcamalarınızı bu hafta abartmayın. Kendinizi eğitimek ve geliştirmek için çok uğraşıyorsunuz ama bu uğraşılarınızın karşılığını bu hafta en çok birebir ilişkilerinizde göreceksiniz.




İkizler Burcu: İş bitiriciliğinizi, ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız ilişkilerde tutkularınızla hareket etmeniz size güzel sonuçlarla geri dönebilir. Toplum önünde kafa dağınıklıklarına dikkat.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda tutkularınızı sevdiğiniz insana göstermek bu hafta sizin için önemli olabilir. Sahiplenilmek hoşunuza gidiyor. Partnerinizle geziler ve seyahatlerde bulunabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınız ya da eviniz için atacağınız adımlar sizi daha da güçlü kılabilir. Herşeyi planlayarak ve parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. Parasal ödemelerinizde bugün dikkatli olun, kafa dalgınlıkları sizi etkileyebilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda hem partnerinizle, hen de çevrenizde olan insanlarla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Güçlü iletişimle aşk hayatınız giderek güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.




Terazi Burcu: Aileniz için yapmanız gerekenler sizi huzurlu ve mutlu kılabilir. Parasal konularda onlara yardım edebilir bir yandan da günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. İş alanlarınızda bugün kolay duygusal dalgalanmalara açıksınız.




Akrep Burcu: Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara krediniz sonsuz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak ve aşk hayatınızdan bahsedeceksiniz. Aşk hayatınızı gözünüzde fazla büyütmeye bugün meyillisiniz.




Yay Burcu: Para gücünüzün iyi olması size kendinizi daha iyi hissettirtecek. Geri plandan yürüttüğünüz insan ilişkilerinden daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal karmaşalar veya belirsizlikler oluşabilir.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkör ve sevecensiniz. Onlarda sizin güçlü yapınızı seviyorlar. Bu hafta yardımlaşmalar devrede olurken iletişimsel işlerinizde biraz daha kararlı hareket etmeniz gerekebilir.




Kova Burcu: Başka insanlara yardımcı olmak ve güçlü yapınızla hareket etmek isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor. Çevreniz üzerinde güzel bir etkiniz var. Maddi konularda insanlara yardım etmek sizi daha fazla rahatlatıyor.




Balık Burcu: Güzel planlarınızı yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan alacağınız güzel tekliflerle ortaya koyacaksınız. Gelecek planlarınıza karşı tutkularınız bugün önem kazanıyor. Bir de kafa karışıklıklarınızı bir kenara bırakabilirseniz hayat daha net akabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR