Bugün öğleden sonra 14:42’de Akrep burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayla birlikte ortaklaşa parasal konularda, banka, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras, sigorta alanlarında, borç, alacak verecek dengesinde, harcama veya yatırımlarınızda, derine inmemiz gereken işlerimizde, tutkulu birlikteliklerde önemli karar ve başlangıçlarımızı devreye sokabiliriz. Yeniay zamanı atılacak adımlar uzun soluklu olur ama hemen yeniay olur olmaz adım atmak yerine birkaç gün geçtikten, ay burç değiştirdikten sonra adım atmaya özen gösterin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, samimi, sezgili, hedefini bilen bir insansınız. İş hayatınızda özellikle basın ve hukuk alanlarında ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Amaçlarınız var ve çok dikkat çekiyorsunuz bu yüzden sizinle uğraşanların sayısı hiç de az olmayacak. Bu sene, hayatınızda yenilikler, önemli değişimler oluşabilir.




Koç Burcu: Yeniayla birlikte parasal konulardaki uygulamalarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Banka düzenlemeleri, vergi ödemeleri, sigorta veya prim konularında yeni uygulamalara girişmek, kredi almak adına uygun bir dönem olacak.




Boğa Burcu: Bugün öğle saatlerinde oluşan yeniay aşk hayatınızda size şansı ve mutluluğu vaadediyor. İkili ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde yeni kararlarınızı ve uygulamalarınızı bu yeniay gerçekleştirmeye çalışın. Yeni adımlar, projeler, teklifler ve başlangıçlar oluşabilir.




İkizler Burcu: Bu Cumartesi Akrep burcunda oluşan Yeniay, iş hizmet konularınızdaki her tür yeni başlangıç için sizi destekliyor. Yine ailenizden göreceğiniz destekle yapmanız gereken her tür iş için pire gibi olacak. Yeniliklerden mutluluk duyacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu yeniayla birlikte aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız. Çocuğunuzla olan ilişkiniz bu süreçte sizi çok mutlu edecek.




Aslan Burcu: Yeniay ev ve aile alanlarınızda yeni başlangıçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu yeniay oldukça keyifli enerjilerle dolu olacağı için ailenize para yardımında bulunabilir, onlardan para yardımı görebilirsiniz. Bu tarih sonrasında bir ev alımı gündeme gelebilir.




Başak Burcu: Satış, reklam, pazarlama, teknoloji, bilişim sektörlerinde bir işiniz varsa bu yeniay sonrası iş planlarınızı ve kararlarınızı oluşturun ve uygulamaya geçin. Yazım işleriniz hızlanabilir. Yine yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizi de devreye sokabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu yeniay para işlerinizdeki kararlarınız için harika bir yeniay, bir yandan da beklenmedik yerlerden göreceğiniz iyilik ve güzelliklerle parasal olarak gelirlerinizi arttıracağınız bir dönem içindesiniz. Tüm anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya çalışın.




Akrep Burcu: Yeni işler, başlangıçlar önemli insanların size sunacağı fırsatlarla karşınıza gelecek. Bu yeniay sizi ve 1 yıllık kararlarınızı destekliyor olacak. Çevrenizdeki insanların yardımlarıyla birçok işin üstesinden gelecek ve özel tekliflerle karşılaşacaksınız.




Yay Burcu: Yeniay kadersel alanınızda oluşuyor.Bu yeniayda diğer burçların aksine önemli kararlardan kaçının ama geri plandan yürütülen her tür işinizde şans sizden yana olacak. Bir yandan da geride durmak, olayları gözlemlemek çok işinize yarayabilir. Etrafta olmasanız bile şans ve fırsatlar sizden yana.




Oğlak Burcu: Cumartesi günü Akrep burcunda bir yeniay oluşuyor. İşlerinizin karşılığını büyük mükafatlarla alabilir, yeni tanıştığınız insanlarla girişeceğiniz işlerden büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kararlarınızı bu tarihten sonra es geçmeden muhakkak hayata geçirin.




Kova Burcu: Bu Yeniay kariyerinizdeki çok güzel bir döneme işaret ediyor. Bu dönemde kariyerinizdeki her tür başlangıç ve kararlarınızı uygulamalısınız. Çünkü bir yandan Jüpiter’den alacağınız güzel enerjilerle parasal kazançlarınız size çok güzel yollar açacak ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Yeniay seyahat, eğitim, ticaret, medya ve yabancılarla yapılacak işlerinizdeki başlangıçlarınızı uygulayabilirsiniz. Yeni adımlar ve kararlar, ortaklı işlerinizde sizi fazlasıyla destekleyecek. Yurtdışında yaşamak, başka bir ülkeye ya da yere taşınmak için de güzel etkilere sahip olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR