Bugün devreye giren Merkür- Mars olumlu açısıyla kolay harekete geçeceğiz ve işlerimizi halletmek isteyeceğiz. Fikir ve düşüncelerimizi, etkili bir şekilde eyleme geçirmek için uygun birgün. Yine de karşımıza önemli işler gelirse karar vermek ve başlangıç yapmak için Cumartesi öğle saatlerinde oluşacak Yeniay’ı beklemek yerinde olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok yönlü, hisleri kuvvetli, çekici, girişken bir insansınız. Çabuk sıkılan yapınızla bir işe konsantre olmayı öğrenmeli ve sonuna kadar gitmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Çekici yönünüzle toplum içinde çok çabuk dikkat çekiyorsunuz ve insanlar sizi dinliyorlar. Bu sene, önemli adımlarınızda destekleniyorsunuz.




Koç Burcu: Ortak atılacak adımlarda, fikirlerinizi etrafa yaymaktan, konuşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bugün ay kapandığı için parasal işlerinizde almanız gereken kararlar varsa haftabaşına bırakmanız yerinde olabilir.




Boğa Burcu: Eşiniz veya ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız birgün sizi bekliyor. Parasal konularda rahat hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda karşınıza gelen fırsatlar için yarın oluşacak yeniayı beklemeniz faydanıza olabilir.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde fikirlerinizi, düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Olaylar karşısında hızlı hareket edeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlar alacaksanız bu kararları Pazartesi gününe bırakın.




Yengeç Burcu: Gün içinde aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizde pire gibi olabilirsiniz. Önce düşüncelerinizi dile getirecek, sonra bunları eyleme dökmekten keyif alacaksınız. Ev hayatınızda birikmiş işlerinizi halledebilirsiniz. Önemli kararlarınızı haftabaşında halledin.




Aslan Burcu: Gün içinde iletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınız göz doldurabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarda hızlı, atik ve iş bitirici olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları düşünceleriniz ve eylemlerinizle etkileyeceksiniz.




Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda fikirlerinizi dile getirecek, parasal yatırımlarınızı ve birikimlerinizi ailenizle paylaşacaksınız. Bir gayrimenkul işinizde yapılması gerekenler hallolabilir ama yine de bir para devri, ödemesi yapılacaksa gelen haftaya devredin.




Terazi Burcu: Bugün eylemlerinizi yakın çevrenizdeki olaylarla göstereceksiniz. İletişimsel işlerde harekete geçmek etkili ve kolay olabilir. Fikirleriniz ve yapacaklarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Maddi konularda önemli kararlarınızı haftabaşında halledin.




Akrep Burcu: Bugün geri plandan duracağınız işlerinizde parasal konularda etkili adımlar atılabilir. Yine de önemli bir iş veya anlaşma önünüze gelirse yarın sizin burcunuzda oluşacak yeniay sonrası karar vermeye özen gösterin. Hayatınızda gelişen birçok konu var.




Yay Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde bahsedeceğiniz fikirleriniz onay görebilir, insanları etkileyebilir ve işleriniz için etrafınızdaki herkesi harekete geçirebilirsiniz. Önemli bir aktivite veya organizasyon işi devrede olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün iş hayatınızda aklınıza üşüşen fikirler sizi hareketlendirebilir. Düşündüklerinizi eyleme geçirmek kolay olabilir. Geri plandan yürüttüğünüz önemli işlerinizde duyacağınız bazı konuşmaları kendi lehinize çevireceksiniz.




Kova Burcu: Gün içinde sosyal çevrenizle yapacağınız konuşmalar, gelecek adımlarınızı hızlandırabilir. Seyahat planları devreye girerken, etrafınızdaki insanları yapacaklarınızla etkileyebilirsiniz. Fikirlerinizi eyleme geçirmek için yeni gelen haftayı kullanın.




Balık Burcu: Bugün kariyerinizde atacağınız adımlar ortak parasal konularda size avantaj sağlayabilir. İşlerinizde doğru zamanda etkili bir şekilde hareket edecek, yapacağınız anlaşmalarla birikimlerinizi arttıracaksınız. Yarın oluşacak yeniay sonrası harekete geçmek faydalı olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR