Haftanız Ay Balık burcundayken biraz duygusal, kararsız ve dağınık etkilerle başlayabilir. Hayatın ritmiyle aynı şekilde hareket etmeye, kendimizi akışa bırakmaya özen gösterelim. Cuma günü yardımsever ve sevecen etkilerle güzel dayanışmalar içine girebiliriz. Cumartesi günü oluşan Dolunay, maddi konularda önemli duygusal sonuçları karşımıza getirebilir. Bir yandan da ilişkilerimizde kolay tepki vermeye açık olabiliriz. Pazar günü ise, merkür Yay burcuna geçecek ve iletişimimizde daha rahat, dağınık bir üslup sergilemeye başlayacağız. Bu dönemde ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, değişken, ne yapacağı belli olmayan, mutlu bir insansınız. Çok güçlü donanımlara sahip olduğunuz halde, değişkenliğinizle çok çabuk yön değiştiriyor ve iş hayatınızda zorlanıyorsunuz. Size yardım eden gizli insanlar sayesinde yapacaklarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bu sene, yeni iş fırsatları karşınıza gelecek.




Koç Burcu: Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardım etmeniz sizi mutlu edeken bir yandan da kendi hayatınız için önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Bugün geçmiş değerlendirmeleri ön planda olacak.




Boğa Burcu: Kendinizi eğitmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorsunuz ama bu uğraşılarınızın karşılığını en çok birebir ilişkilerinizde göreceksiniz. Arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir.




İkizler Burcu: İş bitiriciliğinizi, ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. Bu Pazartesi iş alanlarınızda kalabalık yerlerde bazı işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Fırsatlarınızı iyi değerlendirmeye çalışın.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda tutkularınızı sevdiğiniz insana göstermek sizin için önemli olabilir. Sahiplenilmek hoşunuza gidiyor. Partnerinizle geziler ve seyahatlerde bulunabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınız ya da eviniz için atacağınız adımlar sizi daha da güçlü kılabilir. Herşeyi planlayarak ve parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. Haftanız ortak ödemelerinizle başlayabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda hem partnerinizle, hen de çevrenizde olan insanlarla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Güçlü iletişimle aşk hayatınız giderek güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.




Terazi Burcu: Aileniz için yapmanız gerekenler bugün sizi huzurlu ve mutlu kılabilir. Parasal konularda onlara yardım edebilir bir yandan da günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara krediniz sonsuz. Bugün yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak ve aşk hayatınızdan bahsedeceksiniz. Gerçekçi adımlar en önem vermeniz gereken konu olmalı.




Yay Burcu: Bugün gün içinde dinlenmek veya evinizde miskinlenmek isteyebilirsiniz. Para gücünüzün iyi olması size kendinizi daha iyi hissettirtecek. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız var.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkör ve sevecensiniz. Onlarda sizin güçlü yapınızı seviyorlar. Yakın çevrenizdeki insanları düşünerek hareket etme ön planda olacak.




Kova Burcu: Sahip olduklarınız ve olacaklarınız bugün sizi yakından ilgilendirebilir. Başka insanlara yardımcı olmak ve güçlü yapınızla hareket etmek isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor.




Balık Burcu: Güzel planlarınızı yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan alacağınız güzel tekliflerle ortaya koyacaksınız. Bu haftabaşı, eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR