Bugün gökyüzünde oluşan merkür- plüton olumlu açısıyla fikirlerimizin ve düşüncelerimizin derinine inmeyi, araştırma yapmayı seveceğiz. Güçlü ve etkili insanlardan fikirlerimiz için aradığımız desteği görebilir, etkili bir iletişimle işlerimizi kolaylıkla yoluna koyabiliriz. Yine bu Cumartesi oluşan Venüs- Plüton dik açısıyla ilişkilerimize dikkat etmek gerekebilir. Kıskançlık, manipülasyon, baskı etkileri ilişkilerimizi zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, entelektüel, mutlu, şanslı bir insansınız. Gerçekçi düşünme tarzınız yüzünden çok şey kazanacak, ihtiyatlı davrandığınız için zorlukların önlemini alacaksınız. Dışarıda olmak size iyi geliyor. Bu sene, önemli konuşmalar ve görüşmeler yapacak, işlerinizi yoluna koyacaksınız.




Koç Burcu: İş alanlarınızda bazı konuların derinliğe ineceksiniz. Para konularında etkili konuşmalarınızı iş alanlarınıza aktarmanız mümkün. Kalabalık yer ve ortamlarda sevdiğiniz insanı manipüle etmeyin ya da onun sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin.




Boğa Burcu: Dış ortamlarda veya seyahatlerde sevdiğiniz insanla derin konuşmalar devreye girebilir. Kendinizi ortaklı işlerinizde fikirsel olarak güçlü ve etkin hissedeceksiniz yalnız yapacağınız işlerde, iş seyahatlerinizde bazı sorunlar oluşması muhtemel görünüyor.




İkizler Burcu: Çevrenizden göreceğiniz destekle, iş hayatınızda düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan da sevdiğiniz kişiyle duygusal olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizi yönlendirmeya çalışması, kıskançlığı veya baskısı sizi zorlayabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın güçlü etkileriyle, ilişkinizi gözden geçirecek konuşmalar içerisinde olabilirsiniz. Bir yandan da sevdiğiniz insanla ev ortamlarınızda manipüle edici, kıskançlık ve baskıyla hareket etmeniz mümkün. Bu da aile ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir.




Aslan Burcu: Ev hayatınızda yapılması gerekenler, tamamlanması gereken işleriniz için güçlü etkiler altında olacaksınız. Yalnız çalışıyorsanız iş hayatınızda da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. İş konularında güçlü insanların sizi yönlendirmesi, ilişkilerinize sorunları taşıyabilir.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar, aşk hayatınıza olumlu yansıyabilir. İletişiminiz yüksek olacak ve siz olayların derinine inmek isteyeceksiniz. Haftasonu arkadaşlarınızla yapacağınız planlar çerçevesinde sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ailenize yönelik maddi konularda etkin ve güçlü bir politika izleyebilirsiniz. Bir yandan da aile hayatınızda kıskançlık, baskı ve ısrarcılık gibi konulara dikkat etmelisiniz. Aile hayatınıza harcamanız gereken ilgi, sizin kendinize ayıracağınız zamandan çalabilir.




Akrep Burcu: Etkili iletişiminizi, kendi kişisel hayatınıza ve planlarınıza yönlendireceksiniz. Bugün etrafınızdaki insanları kendi planlarınıza göre yönlendirmeye çalışmanız ters tepebilir. Yine yakın çevre ilişkilerinizde olan olaylar sizi manen etkileyecek.




Yay Burcu: Parasal olarak alacağınız haberlerle kendinizi güçlü ve etkin hissedeceksiniz. Kafanızdaki fikirler için planlar yapabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda parasal konular arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Bir yere ödeme yapacaksınız bazı zorlanmalara dikkat edin.




Oğlak Burcu: sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve grupsal işlerinizde güçlü yanlarınızı ortaya koyacaksınız. Yine de toplum önünde ilişkilerinizde bazı güç gösterileri sürtüşmeler ve kıskançlıklara da açık olacaksınız. Kışkırtıcı durumlardan uzak durun.




Kova Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda etkin düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Yalnız dış ortamlarda bazı ilişkilerinizde sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatteyseniz, keyfiniz bozulabilir. Aile ilişkilerinize de bu haftasonu gereken özeni gösterin.




Balık Burcu: Güçlü ve etkili arkadaşlarınızla olan iletişiminizde iyi etkiler altında olacaksınız. Yalnız Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bulunacağınız meclislerde parasal konularda bazı sürtüşmeler ve sorunlar da yaşayabilirsiniz. Borç alış verişlerinden uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR