Bu gece saat 22:11’de Terazi burcunda oluşan Yeniayla birlikte gerek ilişkilerimiz, gerekse ortaklaşa işlerimiz konusunda önemli kararlar karşımıza gelebilir. Önemli adımlar ve kararlarımız için bu yeniayı kullanmak faydalı olacak. Yalnız yine bugün devrede olacak olan Güneş- Uranüs karşıtlığıyla otoritelerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Kafamıza göre davranma isteğimiz yüksek olabilir. Sıkılganlıklara, isyankarlıklara karşı dikkatli olalım. Yine Bu yeniay, Türkiye Haritasının 5. Evinde gerçekleşecek. 5. Ev eğlence alanları, gösteri merkezleri, genç nüfus, çocuklar, eğitim sistemi, devlet okulları, spor faaliyetleri, borsa, resmi törenler, elçiler ve organizasyonlarla ilgili bir ev olduğundan bu alanlarla ilgili yeni kararlar, düzenlemeler devreye girebilir. Güneş- Uranüs olumsuz açısıyla yasalarla ve yönetmeliklerle ilgili beklenmedik çıkışlara, olaylara, reformlarda yaşanacak sıkıntılara, yasama faaliyetlerindeki aksaklıklara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sempatik, şanslı, mutlu, zeki ve anlayışlı bir insansınız. Hayatınızın en büyük amacı mutluluk peşinde koşmaktır. Hayvanlara, çocuklara ve ailenize düşkünsünüz. Maddi konularda inanılmaz şansınız var ve içinizdeki kumar tutkusunu dizginlemeniz gerekebilir. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz alanınızda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir. Özel ilişkilerinizde önemli kararlar devreye girebilir. Taşınmayla, ilişkilerle, ortaklıklarla ilgili kararlarınızı bu tarihten sonra yapabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu yeniayla birlikte yeni bir işe başlama, iş değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak. Ayrıca sağlığınızla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz. Yalnız beklenmedik olaylar iş alanınızda sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Yalnız bu yeniayda sosyal çevrenizdeki farklı olaylar, özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir.




Yengeç Burcu: 15 gün boyunca evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne çıkacak. Ev değiştirme, satın alma, satma, yuva kurma gibi düşünceleriniz varsa bu dönem harekete geçebilirsiniz. Yalnız bu yeniayda iş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınızı biraz zorlayabilir.




Aslan Burcu: Bu yeniayla beraber satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yine yakın çevrenizi ilgilendirecek olaylar etrafınızda cereyan edebilir.




Başak Burcu: Bu yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı işleriniz varsa bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz.




Terazi Burcu: Yeniay, hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için sizi atağa geçirebilir. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızıda etkileyecek. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




Akrep Burcu: 15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı güçlü tutun.




Yay Burcu: Yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi etkileyecek.




Oğlak Burcu: Önünüzdeki dönem boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra uygulayabilirsiniz. Bugün aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Yeniay, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizde bazı işlerinizde sorun çıkartabilir.




Balık Burcu: Bu yeniayla beraber, ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Bugün bir alacağınızın gecikmesi, para akışını sağlamakta zorlanmanıza neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR