Bugün devrede olan Merkür- Jüpiter kavuşumuyla, önemli iş görüşmeleri, teklifleri karşımıza gelebilir. Fikirlerimizde, düşüncelerimizde büyüyerek, zenginleşerek ilerleme isteğimiz yüksek olacak. Abartılı anlatımlar, söylemler, aşırı iyimserlik öne çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, ailesine bağlı, anlaşılmaz bir insansınız. İyi bir karakteriniz var. Oldukça yetenekli bir insan olmanıza rağmen hizmet sektöründe çok başarılı olabilirsiniz. Sevdikleriniz ve bağlı olduklarınız için endişeleriniz var. Bu sene, karşınıza bir sürü seçenek gelebilir. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Günlük işlerinizde çevrenizdeki insanları etkilemesini başaracaksınız. Ortaklaşa parasal konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki parasal şanslar size mutluluk verecek.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Ayrıca ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde de fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.




İkizler Burcu: Büyük bir iş sözleşmesi, bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem içindesiniz. Yine günlük hayatınızda yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu alanlarda önemli şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.




Aslan Burcu: Ev, gayrimenkul alım-satım, kiralama, yer değiştirme konularında fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu fırsatları sevdiğiniz insanla güzel bir şekilde konuşarak birbirinize aktarmaya çalışın. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.




Başak Burcu: Bugün iletişimsel konularda çok güzel fırsatlar, şanslar ve teklifler karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir.




Terazi Burcu: Gün içinde güzel bir para teklifi karşınıza gelebilir, maddi konularda şanslarınız ve seçenekleriniz yüksek olabilir. Kendinizi bir anlamda iyi hissedeceksiniz, planlarınız iyi akacak.




Akrep Burcu: Keyifli konuşmalar, anlaşmalar, görüşmeler hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın da geldiğini görebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde cazip teklifler karşınıza gelebilir, güzel işlerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınızın arttığını göreceksiniz. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Hem işlerinizde, hem de özel hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda teklif beklediğiniz bir insan varsa arkadaşlarınızın organizasyonuyla beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.




Kova Burcu: Tuttuğunuzu koparan, tutkulu yanlarınızla toplum önündeki konuşmalarınızda fazlasıyla dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde güzel anlaşmalar devrede olabilir, önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün karşınıza gelecek bir fırsat, ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu fırsatla beraber eğitim, seyahat, hukuk, medya, ticari işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Karşınıza gelen seçenekler sizi heyecanlandırabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR