Bugün itibarıyla merkür akrep burcuna geçecek ve 2 hafta boyunca iletişimimizde şüpheci, sahiplenici ve manipülatif yönleri açığa çıkarabilir. Gizemli ve derin konular daha çok ilgimizi çekecek. Bir olayın derinine inme, araştırma yapma, gerçekleri arama ve konsantrasyon isteyen işlerimiz için uygun bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zevk sahibi, sanatsal, etkileyici, hevesli ve sosyal bir insansınız. Yaşamda iyi şeyler elde etmek sizin için çok önemli ve bunun için güçlü bir çaba göstereceksiniz. Başarılarınız kendi uğraşılarınız sonucu gelecek. Bu sene, iletişime dayalı işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün ve sonrası 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün ve 2 hafta boyunca özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak.




İkizler Burcu: İki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun birdönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda ve çocuklarla olan iletişiminiz ön plana çıkacak. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde becerileriniz artabilir. Aşk veya eğlenceye dayalı alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.




Aslan Burcu: 2 hafta boyunca evinizle ilgili sorunlar ve konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız ön plana çıkacak. Bugünden sonra ev alım, satım, ailenizle ilgili önemli kararlar yine gündeminize yerleşecek.




Başak Burcu: 2 hafta boyunca pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve daha çok yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün itibariyle maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa eğilebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar şanslı etkilere sahip olacaklar. Yine alım, satım, değiş tokuş işleri için uygun bir dönem.




Akrep Burcu: 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginizi tamamen kendinize yöneliyor.




Yay Burcu: Bugün itibariyle, önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.




Oğlak Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi 2 hafta boyunca sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.




Kova Burcu: Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bugünden sonra iş alanınızda patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı.




Balık Burcu: 2 hafta boyunca medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR