Bu Cumartesi Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde sosyallik, keyif, uyum, denge önem kazanmaya başlıyor. İlişkilerimize veya ortaklaşa iş konularının üzerine daha fazla eğilmeye başlayabiliriz. Görüntümüzü düzeltme, kendimizi yenileme, estetik, alışveriş, sanatsal harcamalar hız kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, atılgan, sezgili, sosyal bir insansınız. Şanslı yönünüzle hayatınızda elinize çok fazla fırsat geçecek. Özel hayatınızda dengeleri sağlayamamanız, romantik yapınız sorun yaratabilir. Zor anlarınızda sezgilerinize kulak verin ve sizi yönlendirmesini sağlayın. Bu sene, kendinizi ön plana çıkartacak, işlerinizde hızlı yol alacaksınız.




Koç Burcu: Venüs 3 hafta boyunca aşk, evlilik ve ikili ilişkiler evinizde dolaşmaya başlayacak. Bu demektir ki, ikili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız. Kalbiniz boşsa daha çok karşı cinse ilgi duyabilirsiniz.




Boğa Burcu: Venüs iş ve hizmet alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. 3 hafta sürecek bu süreçte iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya müsait olacaksınız.




İkizler Burcu: 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstüne çıkabilir. Denge ve sosyallik gerektiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek.




Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Tadilat, tamirat, dekorasyon işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Akraba, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz güzelleşebilir. Yine Satış, pazarlama, yazım, bilgisayar ve reklam işleriyle uğraşanlar iyi para kazanabilirler.




Başak Burcu: Venüs para alanlarınıza kayıyor. 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için harika bir dönem. Güzel eşyalar, objeler almak isteyebilir, alışverişlerinizi arttırabilirsiniz.




Terazi Burcu: 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayırmayı, ön planda tutmayı isteyeceksiniz. Bir yandan da estetik, saç ve görüntü değiştirmek isteyenler için bu uygulamaları yapacakları bir dönem.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak. Bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir.




Yay Burcu: 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. İşten elde edilen gelirlerinizde artış görülebilir.




Oğlak Burcu: 3 hafta boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. İş yükünüz artsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa istemenin ve bunları dile getirmenin tam zamanı.




Kova Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Seyahat etme isteğiniz artacak. Akademik eğitim için de şanslı etkiler altındasınız.




Balık Burcu: 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR