Bu haftasonu Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Genel anlamda doğayla iç içe olmak, hobilerimize yönelmek, bizi rahatlatabilir. İnatçılıktan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişken, hırslı, yetenekli, değişken, aktif bir insansınız. Girişkenliğiniz ve insanları konuşmanızla ikna etme gücünüz şansınızı politikada denemenize neden olabilir. İş hayatınızda ortaklı işleriniz varsa dikkatli ve uyanık olmalısınız. Bu sene, özel hayatınız önem kazanacak. Önemli işleriniz gündemde.




Koç Burcu: Bugün, parasal konularınız devrede olacak ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve gereksiz bir stres yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda konuşulması gereken konuların üzerine eğilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, kişisel istekleriniz özel yaşantınızda sizi zorlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla beraber hareket ederek, sevdiklerinize daha fazla vaktinizi ayırarak gününüzü özel kılmalısınız.




İkizler Burcu: Önemli işlerle uğraşmak yerine daha rahat ve keyfinizi yerine getirecek konu ve olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Bilinçaltınız aktif olacak ve olayları gereğinden fazla gözünüzde büyütmeye müsait olacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Bulunacağınız ortamlarda kafanız aile konularına veya ev hayatına takılı olabilir, kendi sağlığınız için, bu aralar biraz daha sosyalleşmelisiniz.




Aslan Burcu: İş ve kariyer alanlarınız gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkili iş gücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kadın, erkek ilişkilerine bakış açınız gün içinde sizi yorabilir. Olayları kafanızda gereksiz yere büyütmeyin.




Terazi Burcu: Bugün ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aileniz için yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar içindesiniz ama olumsuzluklar sizi fazlasıyla yoruyor.




Akrep Burcu: Gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işlerinize önem vereceksiniz. Ama sosyal çevrenizdeki aktiflik, kendi özel alanlarınıza vaktinizi ayırmanızı zorlaştırabilir. Enerjinizi iyi kullanın.




Yay Burcu: Bugün tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Sosyal ortamlarınızdan aldığınız etkileşimlerle duygusal yönden kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz yalnız bunu rahat bir şekilde yapmak kolay olmayabilir.. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın, konuşmalarınız hızlanıyor.




Kova Burcu: Bugün eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Gelecek planlarınızı oluştururken parasal konular üzerinizde stres oluşturabilir.




Balık Burcu: Bugün, ilişkilerinizde ve iletişimsel konularda doğru bağlar kurmaya, karşı tarafın düşüncelerini de hayatınıza dahil etmeye çalışın. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR