Bugün, Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İşleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için güzel birgün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, özenli, hızlı düşünen, hayalgücü yüksek bir insansınız. Aynı anda bir çok işle uğraşmayı seviyor, bir işe başladıktan sonra hemen vazgeçiyorsunuz. Enerjinizi hayatınız boyunca doğru iş alanlarına kanaliz etmeli,gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Bu sene, ilişkilerinize gereken özeni göstermeli, hayata farklı yaklaşımlar geliştirmelisiniz.




Koç Burcu: İş hayatınızda oldukça aktifsiniz. Kararlar alırken, güçlü kişiliğinizle hareket edecek, buna destek olarak da etrafınızdakilerden yardım görebileceksiniz. Ufak tefek işleri, minik detayları küçümsememeye çalışın.




Boğa Burcu: İş yapmak ile başınızı alıp gitmek arasında gidip gelebilrisiniz. Motivasyonunuzun çok yüksek olmadığı bugünde, kendinize fazla yüklenmemeye gayret edin.




İkizler Burcu: Harcamalarınızda dengeyi iyi oturtmalısınız. Hesap yaparken sadece kendi fikirlerinize ve isteklerinize göre hareket etmemeye çalışın. Özel hayatınızda da, para harcamaya meyilli olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yakın ilişkilerinizde, sevdiğiniz insanla iletişiminiz her zamankinden daha güçlü ve daha etkili olabilir. Aile ortamlarında ise anlaşmazlıkların görülme ihtimali yüksek.




Aslan Burcu: Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yapılan planlar ve yapılması gereken işler çatışabilir. İş yaşamınızdaki yoğunluklar sebebiyle, aşkı ikinci plana atmamaya özen gösterin.




Başak Burcu: Güven ve tutkuyu aynı anda hissedebilmek isteyebilirsiniz. Bu aralar, harcamalarınız artabileceği için, para alanında dikkatli olmanızda fayda var. Dekorasyona harcamalarınız olabilir.




Terazi Burcu: Sevdiklerinize yardım edebilir, ihtiyaç duydukları konularda onlara destek sunabilirsiniz. Akrabalarınıza ya da kardeşlerinize olan ilginiz artıyor. Müsrifçe yapılacak harcamalara dikkat.




Akrep Burcu: İletişimde etkili olabileceğiniz bugünde, pratik yanınıza güvenebilirsiniz. Yarım bıraktığınız, tamamlanmayı bekleyen ya da henüz bir türlü başlayamadığınız bir çok işi halledeceksiniz.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarda ödeyeceğiniz para ile, tutmanız gereken para arasında kalabilirsiniz. Para akışını yönetebilmek ve doğru yere doğru harcamayı yapabilmek sizin için ön planda olacak.




Oğlak Burcu: Güçlü kişilik yapınızla, kendi isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutarak adımlar atacaksınız. Kişisel beklentileriniz ile iş alanlarınızda yapmanız gerekenler arasında gidip gelebilirsiniz.




Kova Burcu: Bilinçaltınıza itilmiş düşünceler, bastırdığınız duygular, halletmek istediğiniz pek çok konu olabilir. Bugün, altıncı hissiniz sizi bir çok alanda yönlendirmesine hazırlıklı olun.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda arkadaşlarınıza, yakın çevrenize karşı kişiliğinizin etkileyici yönleri devrede olabilir. Onları etkileme gücünüzü hissedeceksiniz. Maddi konularla zihninizi doldurmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR