Bu haftabaşı devreye girecek olan Merkür- Satürn dik açısıyla kritize eden, devamlı eleştiren ve hep bardağın boş tarafını gören yanıyla hareket edebiliriz. Belirli bir noktaya takılıp kalmamaya özen gösterelim. İşlerimizde ve görüşmelerimizde bir takım sorunlar ve engeller oluşabilir. Önemli anlaşmalarımız için bugünü seçmeyelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, sosyal, dürüst, sempatik, sosyal ve nazik bir insansınız. Sakin ve telaşsız bir yapınız var ama lüksü, değerli şeyleri seviyorsunuz. Edebiyat ve sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Bu sene, karşınıza gelecek olan fırsatlarda olumlu bakış açısıyla hareket etmelisiniz. Bol bol gezeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün bir iş seyahatinizde, iş eğitiminizde, dışarıda iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayat sorumluluklarınız etrafınızdaki olup bitene olumsuz bakmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Aşk, eğlence hayatınız için ya da keyif aldığınız alanlar için yapacağınız harcamalarda birtakım zorlanmalar söz konusu olabilir. Yine çocuğunuzla olan bağlantınız ve çocuğunuzla olan iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı ikili ilişkilerde karşı tarafla anlaşmakta biraz zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok ciddi hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız iletişiminizde dikkatli olmaya özen gösterin.




Yengeç Burcu: Hayat sizi desteklemeyebilir. Sorumluluklarınızla ilgili sıkıcı gelişmeler, endişeler, gerginlikler biraz sinirlerinizi bozabilir. Huzursuz ortamlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Gece saatlerinde ailevi konulara odaklanacaksınız.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda anlaşmazlıklara açıksınız. Aşk ve çocuk sorumluluklarınız hayata biraz olumsuz gözlerle bakmanıza neden olabilir. Bazı işlerinizdeki konuşma ve görüşmelerinizde engellere ve sorunlara dikkat.




Başak Burcu: Ailevi ilişkilerde sorumluluklarınızla ilgili birtakım endişelerin, sinirsel gerginliklerin ve huzursuz ortamların devreye girdiğini görebilirsiniz. Özellikle bazı konuşmalarınız aile büyükleriniz tarafından onay görmeyebilir.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı yakın çevrenizin sorumluluklarıyla baş etmek ve uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bakış açınız biraz dar olabilir, endişeli ve gergin halleriniz ön plana çıkabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin.




Akrep Burcu: Maddi konularda birtakım sıkışmalar oluşabilir. Sorumluluklarınızla ilgili can sıkıcı gelişmeler ve endişeler karşınıza gelebilir Sosyal çevrenize karşı parasal konularda kendinizi biraz yetersiz hissetmeniz mümkün.




Yay Burcu: Kariyerinizi ilgilendiren bazı konuşma ve görüşmelerde sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Hayat sorumluluklarınız size soluk aldırmayabilir, bu da bazı işlerinizde gerginliklere neden olacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttırın.




Oğlak Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerde ve yurtdışı bağlantılı görüşme ve konuşmalarınızda sıkıntılara açıksınız. Özellikle seyahat ediyorsanız bazı noktalarda zorlanabilirsiniz. Olumsuzluklardan uzak durun.




Kova Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde sosyal çevrenizden destek göremeyebilirsiniz. Özellikle parasal konularda arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde birtakım aksiliklere, sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Bu süreçte kimseye borç vermeyin.




Balık Burcu: Ortaklaşa işlerinizde önemli adımlardan kaçının. Ortağınızla göz önünde bulunacağınız önemli toplantılarda fikir anlaşmazlıkları gündeme gelebilir. Bu haftabaşı özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı sorunlara açık olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR