Sabah saatlerinde oluşan yeniayla birlikte hayatımız yenileniyor. Başak burcunda oluşan yeniay, iş, hizmet ve sağlık alanlarımızdaki konu ve olayları hızlandırabilir. Bu alanlarda önemli kararlar almak isteyebiliriz yalnız devrede olan Merkür- Neptün karşıt açısıyla aldanmalara, aldatılmalara açık olacağız. Bu yüzden de önemli görüşme ve konuşmalardan kaçınalım, yapmak zorunda kalırsak şartların gerçekçiliğinden iyice emin olmaya çalışalım. Kafamız karmaşık olabilir, düşüncelerimiz net olmayacağından, detay isteyen işlerde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Bir yandan da bize verilen sözlerin tutulmaması veya bizim verdiğimiz sözleri tutmamamız sıkıntıları tetikleyecek. Yine aynı gün Venüs Başak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde 3 hafta boyunca eleştirel, mantıklı ve biraz da pratik davranabiliriz. İçimizdekileri, duygularımızı aktarmak ve karşı tarafa göstermek kolay olmayabilir. Bu dönem de eleştirmek ve kılı kırk yarmaya karşı dikkatli olmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, düşünceli, sezgili, lider bir insansınız. Başkalarını yönetmeye çalışmak en büyük kusurunuz. İyi bir eğitimle, kendinize güvenen tarafları birleştirirseniz, başarı kaçınılmaz olacak. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açık olmalısınız. Kararlarınızı net tutun.




Koç Burcu: Yeniay, iş hayatınızdaki yeni kararlarınızı uygulamanız için sizi harekete geçirecek. Kafanızı karıştıran durumlar oluşabilir. Karşınıza gelen seçenekleri doğru ve net bir şekilde ele almalı, kaderin sizin için öreceği gizli ve aldatıcı durumları pas geçmelisiniz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili önemli kararları ve başlangıçları bu yeniay zamanı yapabilirsiniz ama bu yeniay da söylenilenlerle yapılanlar birbirini tutmayabilir, aldanmalara ve aldatılmalara açık bir dönem olacak. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınız artabilir.

İkizler Burcu: Ev ve aile alanlarınızda bir yeniay yaşayacaksınız ama yine de dağıtıcı, aldatıcı, kararsız etkilerle yeniliklerinizi yaparken bazı sıkıntılar karşınıza gelebilir. Yeniliklere kalkışırken kafa karışıklığına dikkat edin.




Yengeç Burcu: Satış, reklam, pazarlama, network, ulaşım, öğrenim alanlarınızda önemli adımlarınız bu yeniayda devrede olabilir ama netliğinizden emin olmalısınız. Aldatıcı durum ve koşulları yakın çevrenizde göz ardı etmeyin.




Aslan Burcu: Yeniay, parasal konularda atılacak yeni adımlar için sizi harekete geçirebilir ama yanıltıcı etkilerle dolu olan bu ayda parasal konularda dikkatli olmalısınız. Bazı koşulların net olmaması sizi zorlayabilir.




Başak Burcu: Önemli bir yeniay içindesiniz. İlişkinizdeki yaşadığınız sorunlar size yeni kararlar aldırabilir. Önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız ama özel hayatınızdaki aldatıcı veya yanıltıcı durumlar kafanızı karıştırabilir.




Terazi Burcu: Önemli adımlarınız için desteklenmeyeceksiniz. Bu yüzden diğer burçların aksine önemli girişimlerden bu dönemde kaçınmalı, geri plandan yürüteceğiniz işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.




Akrep Burcu: Yeniay, sosyal ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu alanlarda önemli adımlar atabilirsiniz ama beklentiniz çok büyük olmamalı. Bazı işlerinizde yanıltıcı etkilerle hareket edecek, özel hayatınızdaki insandan kolay etkileneceksiniz.




Yay Burcu: Kariyerinizde ve işlerinizde önemli adımlar atabileceksiniz. Bu alanda oluşan Yeniayla beraber karşınıza fırsatlar gelebilir. Bu fırsatlara gereğinden fazla anlam yüklememeye çalışın. Yanılgılara açık olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yeniay, yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda yeni girişimleri karşınız getirirken, düşüncelerinizdeki net olmayan durumlar, karmaşık etkiler sizi yanıltabilir. Bu dönemde dikkatli adımlar atmalısınız.




Kova Burcu: Yeniay, ortak parasal alanlarınızda önemli kararları ve detayları karşınıza getirebilir.Yeniay da önemli kararlar almak isteyebilirsiniz ama maalesef gözden kaçıracağınız detaylar ileride sıkıntı yaratabilir. Maddi konularda net olun, gözünüzü dört açın.




Balık Burcu: Yeniay ilişki adımlarınızı ve kararlarınızı hızlandırabilir. Bu kararları alırken kafanızın netliğinden emin olun. Aynı durum ortaklaşa işleriniz veya taşınma kararlarınız için de geçerli.Yanıltıcı ve aldatıcı etkiler altında olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR