Bugün sabah saatlerinde Balık burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dönemde fazlasıyla duygusal, dış etkenlere karşı daha fazla hassas olabiliriz. Başkalarına yardım etmek, kendimizden daha farklı olan insanlar için birşeyler yapmak doğru olabilir. Yine sanatsal konu ve olaylar daha fazla etrafımızda cereyan edebilir. Balık burcu aşkınlık, bırakmak ve akışla gitmek anlamına geldiğinden bu dolunay 3 gün önce ve sonrasında kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak için uygun bir enerji oluşacak. Kontrol ettiğimiz, aşırı titizlik gösterdiğimiz ve mükemmel olsun diye uğraştığımız her tür iş ve ilişkimizin kontrolünü bırakmak bu dolunayın en önemli mesajı olabilir. Fazlalıklardan kurtulmanın zamanı bu dolunayla birlikte gelmiş bulunuyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kararsız ve biraz huysuz bir insansınız. Savurgan bir yapınız var ve karasızlığınız size çok şey kaybettiriyor. Politika, hukuk ve araştırma isteyen işler tam size göre. Seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi seviyorsunuz. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz.




Koç Burcu: Dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal oluşumları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Karşınıza gelen işlerin, projelerin sonuçlarınız alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Dolunay etkisiyle, arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde hassaslıklara ve bir takım olaylara karşı hazırlıklı olun.




İkizler Burcu: Kariyer ve iş evinizde oluşan dolunay, iş hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir.Ya da evinizle ve yakın çevrenizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir iş yada sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir.




Yengeç Burcu: Uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ya da ortaya çıkacak bir seyahat, birebir görüşmelerinizi veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Her durumda duygusal olarak içinizde oluşan stresleri iyi organize etmelisiniz.




Aslan Burcu: Dolunay, ilişkilerinizde senin paran, benim param veya malım sürtüşmesi ve alınganlığı yaşatabilir. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Veya eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: Dolunay, özel yaşantınızda birkaç gün sevdiğiniz insanla didişmeleri, alınganlıkları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Hayalkırıklıklarına açık olabilirsiniz, kendinizi olayların akışına bırakmalı, olayları çok fazla didiklememelisiniz.




Terazi Burcu: Dolunay, iş hayatınızda bazı sorunları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. İş hayatınızdaki karmaşalar, kendi ruhsal halinize olumsuz yansıyabilir. Kendi içinizde sakin olmalısınız.




Akrep Burcu: Bu birkaç gün sosyal ortamlarda veya özel hayatınızda stresli ve gergin günler geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki kararsızlıklarınız, net olmayan koşullar sizi zorlayabilir. Arkadaş ortamlarınızda duyacaklarınızı hemen yargılamaya kalkmayın.




Yay Burcu: Bu Dolunay, evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir, ya da ailenizle stresli ve gergin birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Bu dolunayda, tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz.




Kova Burcu: Dolunay sizin maddi alanınızda oluşuyor. Sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya bu alandaki uğraşılarınız insan ilişkilerine bağlı olabilir.




Balık Burcu: Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, bu birkaç gün sizin kendi hayatınızı derinden etkileyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR