Haftamız Ay Kova burcundayken başlıyor. Arkadaşlıklar, sosyal çevre bağlantılarımız bu Pazartesi önemli olabilir. Salı günü merkür düzelmeye başlıyor. İletişim sıkıntılarımızı geride bırakıyoruz. Enerji alanımız değişecek, kendimizi işimize vermeye başlıyoruz. Yanıltıcı etkilere karşı bu hafta uyanık olalım. Çarşamba günü devreye giren Dolunayla beraber kendimizi hayatın


akışına bırakmak önem kazanıyor. Haftasonu güçlü insanlardan alacağımız destekler artarken, iletişimsel konularda daha aktif bir döneme giriş yapacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; ticaret alanlarında şansınız yüksek çünkü girişimci yönünüzü hayatınızın her alanında iyi kullanıyorsunuz. İyi para kazanacaksınız ama savurganlığınızı kontrol etmelisiniz. Bu sene, kariyerinizde hızlı gelişmeler altındasınız.

Koç Burcu: Sosyal ilişkileriniz güçlenirken, değişik çevrelerde daha fazla rahatlama etkisine sahipsiniz. Dostlarınızın size bir çok konuda yardım ettiğini bilecek ama yine de konu özel hayatınıza gelince sinirsel tepkilere açık olacaksınız.

Boğa Burcu: Gezmek, dolaşmak, hayatı daha rahat algılamak eğilimindesiniz ama sevdiğiniz insan veya çocuğunuzla halletmeniz gereken konular olabilir. Stresli ve sinirli yapınızı sevdiklerinize yansıtmamaya ve iletişim halinde olmaya çalışın.

İkizler Burcu: Kendinizi keşfetmek ve biraz olsun rahatlamak için farklı yerlere, değişik insanlara ihtiyacınız olabilir. Aile ve yakın çevrenizle yaşadığınız sıkıntıları dış ortamlara yansıtmasanız bile, konuşmalarınızdan bu anlaşılabilir.

Yengeç Burcu: Aile hayatınızda veya yakın çevrenizle beraber giriştiğiniz ortak parasal işler önem kazanıyor. Ailenize yapacağınız harcamalar sizi mutlu edecek ama yakın çevrenizde hala sinir olduğunuz birileri olduğu çok açık, sinirlerinizi


kontol edin.

Aslan Burcu: Sağlığınızla ilgili konular geride kalırken, sevdiğiniz insanla duygusal olarak ölçülü ve insancıl ilişkiler içindesiniz. Onun paraya bakış açısı ve bazı noktalarda farklı düşünmenizden kaynaklı iletişim sorunlarına dikkat edin.

Başak Burcu: Bugün daha çok günlük işleriniz, misafir ağırlamaları, sevdiklerinize hizmet etmek gibi etkileriniz devrede. İşlerinizi istediğiniz gibi toparlayabilirsiniz. Sizin dışınızda oluşan olaylar sizi hala geriyor ve sinirlendiriyor.

Terazi Burcu: Fazlasıyla hareketleneceğiniz ve sevdiklerinizle sevginizi, hayatınızı paylaşacağınız birgün içindesiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketliliğe ayak uyduramama, arada yalnız kalma isteğiniz sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu: Aile ve ev ortamlarınızda daha rahat huzuru sağlıyorsunuz, sosyal ortamlardan sıyrılabilirseniz, kendinizi ev gibi huzurlu hissettiğiniz yerlerde bulunacaksınız. Arkadaşlarınızla bir meseleyi çözmek önem kazanıyor.

Yay Burcu: Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Toplum içinde kontrol etmek zorunda kaldığınız davranışlarınız zaman zaman gerginlikler yaratsa bile durumları toparlamak sizin elinizde.

Oğlak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda ne kadar harcama yaptığınızın bir önemi yok çünkü mutlu olacaksınız. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı agresif tavırlarınızı kontrol edin, hırslı yapınızı önemli işlerinizi halletmek için kullanın.

Kova Burcu: Kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız önem kazanıyor üzerinizdeki üşengeçliği ve isteksizliği atacak, önemli planlar içine gireceksiniz. Geleceğinizi ilgilendiren bazı girişimleriniz konusunda arkadaşlarınızldan tavsiyeler almalısınız.

Balık Burcu: Çok kalabalık yerlerde bugün ruhunuz sıkılabilir. Eskiden gündeme gelmiş konuların üzerinden geçebilir, hatırladıklarınız yüzünden sinirli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insan sizi harekete geçirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR