Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler yoğun olabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bugünler değişik yerler görmek, farklı insanlarla bir araya gelmek, için uygun günler. Kendimizi enerjik ve aktif hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir işi hemen başlatıp, çabuk sıkılıyorsunuz. Hayatınızda önemli başarılar elde etmek için birişi bitirmeden, diğer işe başlamamayı öğrenmelisiniz. Çekici kişiliğinizle insanları etkilemeniz çok kolay ve çevreniz size çok yardımcı olacak. Bu sene, hayatınızı yoluna koyacaksınız




Koç Burcu: Bugün, etrafınızdan aradığınız desteği ve yardımı görebileceksiniz. Önemli bir projeniz veya yaratıcılığa dayalı işiniz varsa bugün yapmaya çalışın. Sosyalleşecek ve değişik yerlerde bulunacaksınız.




Boğa Burcu: Ailenize dayalı işlerinizde sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Aşk hayatınızda dış destekleriniz fazla olacak. Daha az tanıdığınız insanlar sizin yaratıcı yönlerinizi takdir edebilirler.




İkizler Burcu: Bugün, aile yaşantınızda kendinizi güçlü ve mutlu hissedebilirsiniz. Maddi anlamda onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Özel hayatınızda duygusal tatminsizlikleriniz güçlü iletişimle hallolabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, ev hayatınıza dair ciddi kararlarınız varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İletişime dayalı konularda sevdiğiniz insandan desteğiniz fazla olacak. Yine ortaklaşa yapılacak işlerde güçlü etkileriniz var.




Aslan Burcu: Bugün, yakın çevreniz ve sevdiğiniz insanla bir arada olacaksınız. Maddi konularda şansınız yüksek bir dönemdesiniz. Yine hayatınıza dair düşündüklerinizi uzun vadede gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir.




Başak Burcu: Bugün, hiç beklemediğiniz yerlerden duyacağınız haberler, konuşulan konular işinize yarayabilir. Çok fazla ön planda olmayacağınız her tür iş için ve aşk hayatınızda sevdiğiniz insan tarafından destekleneceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün, bir çok konuda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ailenizden göreceğiniz destekle keyifli bir kaç gün sizleri bekliyor. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz için size ön ayak olacak.




Akrep Burcu: Bugün, hayatınızda önemli konuşmalar yapabilir ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Sosyal çevreniz sizi bir çok konuda destekleyecek. Kendinizi manen ve madden güçlü hissediyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün , göz önünde olacağınız ortamlarda güzel destekler sizi bekliyor. Arkadaşlarınızın devreye girmesiyle, istediğiniz, düşündüğünüz veya konuştuğunuz konular devreye girebilir. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin.




Oğlak Burcu: Bugün, başkalarının desteğini kolay kazanacaksınız. Parasal konuşmalarınız hızlanacak. Hayatın bir çok konuda sizi desteklediğini göreceksiniz. Buna herşeyden çok ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Bugün, konuşmalarınız ve düşünceleriniz kalıcı ve uzun soluklu olabilir. Yine beklenmedik yerlerden alacağınız destekle güzel bir gün sizleri bekliyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, özel ilişkileriniz konusunda arkadaşlarınızdan ve çevrenizden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Diğer alanlardaki görüşmeleriniz ve konuşmalarınız içinde harika bir gün olabilir. Mutluluğu uzaklarda aramayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR