Bugün sabah saatlerinde kalbimize göre alacağımız kararlar isabetli olabilir. Ailemize, sevdiklerimize daha fazla önem verebiliriz. Keyif alacağımız ortamlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Önemli işlerimiz varsa gün içinde halledebiliriz. Akşam saatleri itibarıyla Ay boşlukta olacak. Önemli kararlarımızı 20:54’ten sonra vermeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maddi konulara yaklaşımınız sizi ticaretle ilgili konularda başarılı kılacak. Acele evlilik yapmaktan ve özel hayatınızla ilgili kararlar vermekten kaçının. Akraba veya kardeşlerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, hayat sizi hızlandıracak. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugün, eviniz ve aile olaylarınızda duygusal sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Hızlı ve biraz da fütursuz yapınızla gece saatlerinde özel hayatınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor. Biraz sakinleşin.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenize karşı korumacı ve şefkatli tavırlar içinde olacak ve ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Bugünlerde kendinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda bazı oluşumlar kafanızı kurcalayabilir.




İkizler Burcu: Bugün parasal konular ön planda olurken, akşam ve gece saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir. Kısa seyahatler söz konusu olacak. Arkadaşlarınızla olan duygusal paylaşımlarınızda tepkileriniz yüksek olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Kendiniz için harcamalarda bulunmak isteyeceksiniz. Maddi konularda hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem olduğunu unutmadan hareket edin.




Aslan Burcu: Bugün güne biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Kendi hayatınızı ve


planlarınızı ön plana aldığınız bu dönem, ilişkilerinizi sağlam kurarsanız, karşılığını etkili bir biçimde alabilirsiniz. Seyahate dayalı işlerinizde sabırsızlık öne çıkabilir.




Başak Burcu: Bugün sosyal çevrenizde arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle keyifli organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlansanız bile sorumluluklarınızı bilerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.




Terazi Burcu: Aktif, yoğun geçecek bir güne merhaba diyorsunuz. İş alanlarınızda kuracağınız ilişkiler size yeni sorumluluklar yükleyebilir. Partnerinize yardım etmeniz gereken konularda duygusal olarak biraz zorlanabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün sorumluluklarınızla hareket etmek önemli olacak. Enerjiniz genel olarak yüksek olabilir. Bu yüzden dış ortamlar ve farklı yerlerde bulunmak ve ilişkiler içinde olmak sizi mutlu edecek, iş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara dikkat.




Yay Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda yeni insanlardan destek ve fayda sağlayabilirsiniz. Seyahatler veya yabancı ortamlar sizi daha mutlu edebilir. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumunda güzel gelişmeler oluşabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklı işlerinizle ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz düşündüğünüzden daha yoğun olabilir. Ortaklaşa para konularına yoğunlaştığınız bu dönem, sevdiğiniz insanın hayatındaki gelişmeler sizi mutlu edecek.

Kova Burcu: Bugün aktif olan iş ve hizmet alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi iyi yönlendireceksiniz. Hislerinizin gücünden faydalanmalısınız. Yakın çevrenizle temas halindeyken duygularınızı kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün kafanız hep meşgul olacak ama aşk hayatınızda güzel duygular içinde olacaksınız. Önemli gelecek işlerinizde sorumluluklarınız devrede olabilir. Parasal konularda kolay tepki vermeye açıksınız, riskli işlerden kaçının.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR