Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Sigara ve içkiden kaçınmalı,tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yabancı ülkeler ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Çevrenizdeki insanları yönetmeyi ve idare etmeyi seviyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz çok parlak ve yakın çevrenizden daima destek göreceksiniz. Başarılı bir hayat sizi bekliyor. Bu sene, ilişkilerinizi iyi dengelemelisiniz.




Koç Burcu: Gününüze aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri kafanızdaki şüpheleri yok edebilir. Güçlü insanlardan destekleriniz fazla olabilir.




Boğa Burcu: Üretken olacağınız işlerde, sanat alanlarınızda mantıkla ve çözümle yola koyulacaksınız. Önemli insanlar işiniz ve aşk hayatınızda size destek vermeye hazırlar. Bugün kreatif işlerinizde şansınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir.. Aileniz için yapılacak ortaklaşa para konularında etkili bir gün olabilir, belki de eşiniz veya sevdiğiniz insan size bu konuda yol gösterebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. Yine de ortaklaşa yapılacak birçok işte bugün şans ve fırsatlarınız olabilir, güçlü iletişim herşeyin anahtarı olacak.




Aslan Burcu: Maddi konularda veya paraya dayalı işlerinizde konuşmalar gündemde olacak. İş hayatınızdaki etkili insanlar parasal konularda size gereken desteği sağlayacaklar. Bugün etkili iletişiminizi para ve iş alanlarınızda devreye sokmalısınız.




Başak Burcu: Sosyal ortamlarınız bu aralar oldukça yoğun, aslında biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizi fikirleriniz konusunda hem etkileyecek, hem de destek olacak.




Terazi Burcu: Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracasınız. Bugün bazı fikirleriniz ailevi konularda işinize yarayabilir. Ailenizden güçlü bir insandan yardım istemekten ve almaktan çekinmeyin.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız güçlü insanlar sosyal ortamlarda sizi istediğiniz gibi destekleyecekler. Güçlü iletişimle istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularınızı rahat halledebileceksiniz. Parasal konularda önemli görüşme fırsatlarınız bugün sizi mutlu edebilir. İşinizle ilgili gereken parasal desteği bugün rahat bulacaksınız.




Oğlak Burcu: Siz hayata karşı güçlü durdukça, fikirlerinizi hayata geçirmek daha kolay olacak. Daha az tanıdığınız ve ticaret yaptığınız insanlardan alacağınız destekler bugün fazla olabilir.




Kova Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem mücadelelerinizi iş alanlarınıza kaydırın. Bazı fikirleriniz size yol gösterebilir. Beklenmedik yerlerden alacağınız destekler sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla problemleriniz varsa üzerine eğilebilir, sorunlara mantıkla yaklaşabilirsiniz. Gün içinde, keyif için harcamalarınız fazla olabilir. Güçlü arkadaşlarınız önemli ortaklaşa işlerinizde size istediğiniz desteği verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR