Haftamız Ay Boğa burcundayken, ağır ve temkinle yapılacak işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. Bugün aceleci davranmak bize zor gelebilir, keyfimize yönelik hareket etmek isteyebiliriz. Bu hafta ilişkilerimizde bizi zorlayan durumlara karşı dikkat edelim. Merkür’ün gerilemesi iletişim sıkıntılarını hayatımıza taşırken, parasal işlerimizde ve girişimlerimizde değişik fırsatlar karşımıza gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; analizci, çözümcü, zeki, ticarete yatkın, sosyal bir insansınız. Teknik konularda üstünüze yok.Ticarete yönelik zekanız çok fazla ama biraz tembelliğe eğiliminiz yüzünden hayatınızdaki önemli fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Para konusunda eliniz biraz açık. Bu sene, parasal olarak rahatlayacaksınız.




Koç Burcu: Bu hafta sahip olduklarınız, paranız ve yatırımlarınızla ilgili konuları ele alarak başlayacaksınız. Dün gerilemeye başlayan Merkür bu hafta iş hayatınızda ve günlük akışınızda iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir.




Boğa Burcu: Haftanız heyecanlı gelişmelerle, biraz keyif etkisiyle başlıyor. Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla ilgili yaşadığınız bazı iletişim sıkıntılarınızı doğru davranışlarınızla geride bırakabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olun.




İkizler Burcu: Bu hafta iletişim sıkıntılarınızı aile alanlarınızda yaşayabilirsiniz yalnız en çok parasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Birkaç gün boyunca yaşayacaklarınızı gözünüzde çok büyümemelisiniz.




Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla organizasyonlara, davetlere, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Bu hafta iletişiminize her koşulda dikkat edin. Özel hayatınızda bazı zorlanmalar yaşarken, ailevi konularda şanslar yakalayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda, işinizde gücünüzde daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Parasal işlerinizde bazı aksilikler ve sorunlar olsa bile bunları doğru kararlarla toparlamasını bileceksiniz.




Başak Burcu: Olayları daha geniş açıdan göreceğiniz bir hafta başlıyor. Hayatınızla ilgili konularda daha sağduyulu, daha isabetli kararlar alabilirsiniz yalnız kendinizi ifade etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir.




Terazi Burcu: Hayatı farklı noktalardan okuyacağınız, etrafınızda olup biten olaylardan etkileneceğiniz bir hafta içindesiniz. Sosyal ortamlar içinde parasal konularda ters tepkiler vermekten kaçının. Aile ilişkilerinizi bu hafta zorlamayın.




Akrep Burcu: Özel ilişkleriniz, diğer insanlarla yapacaklarınız ön planda olarak haftanız başlayacak. Düşüncelerinizdeki gitgeller sizi yorabilir ama beklenmedik yerlerden göreceğiniz fırsatları bu hafta iyi değerlendirmelisiniz.




Yay Burcu: Günlük iş akışınızı düzenlemek, gününüze iş konularında güzel bir program oluşturmak bu haftabaşında önemli olacak. Parasal işlerinizde ilişkilerinizi iyi dengelerseniz, sosyal çevrenizden güzel fırsatlar yakalarsınız.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki hızlı gidişatınızı biraz yavaşlatarak dengeleyebilirsiniz. Kendinize ve özel alanlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle paylaşımlarınız artarken, karşı tarafı çok zorlamayın.




Kova Burcu: İş hayatınızda doğru tavırlarla bugün yapılması gereken işlerinizi rahat halledebilirsiniz. İş alanlarınızda yaşayacağınız olayların sonuçlarını özel yaşantınıza yansıtmamaya çalışın. Tepkilerinizi iyi kontrol etmelisiniz.




Balık Burcu: Başkalarıyla yapacağınız işbirliklerinde bu haftabaşında bazı olumsuzluklar olsa bile, mantıklı yapınız, doğru yaklaşımlarınızla sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızda ters tepkilerden kaçının.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR