Bugün sabah ve öğlen saatlerinde duygularımız daha ciddi ve soğukkanlı olabilir. Olaylara daha sorumlu bir şekilde yaklaşabiliriz. Gün içinde harekete geçmek istediğimiz noktalarda hayat bizi zorlayabilir, üzerimizde baskı hissedebiliriz. Neyse ki akşam ve gece saatlerinde esnek yapımızla hayatımızı keyiflendirmesini bileceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. Zor koşullarda denemekten asla vazgeçmeyin çünkü siz olayları kovaladıkça şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, hayatınızı gözden geçirmeli ve kendinize yeni alanlar yaratmalısınız.




Koç Burcu: Hayatınızdaki hareketlenmeler bir yandan da önemli sorumlulukları karşınıza getirebilir. Bugün ciddi ve hayatı dikkate alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Esnek taraflarınızdan destek almaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortak parasal konularınıza bugün daha önemle ve ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Başkalarının parasal konuları da vaktinizi alabilir. Neyse ki hayatınızdaki değişimleri rahat karşılaşayacağınız birgün sizi bekliyor.




İkizler Burcu: Özel ilişkilerinizde duygularınızı bugün ciddi tutabilir, karşılaşacağınız olaylara soğukkanlı ve ciddi yaklaşabilirsiniz. Yakın çevreniz ve sevdiğiniz insan arasındaki duygusal karmaşalar sizi yorabilir.




Yengeç Burcu: Günlük iş akışınıza daha sorumlu ve ciddi yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Olaylardan kaçmak yerine karşınıza gelenleri kabul etmek ve sorumluluklarını üstlenmek işlerinizi kolaylaştırabilir.




Aslan Burcu: Sevdiklerinize ve varsa çocuğunuza yaklaşımlarınız bugün daha sorumlu ve ciddi olabilir. Dış ortamlarda yapılacak planlar bazı işlerinizde çıkmazlar oluşturabilir. Planlarınızı iyi ayarlamalısınız.




Başak Burcu: Ailevi sorumluluklarınız bugün hayata daha ciddi bakmanıza neden olabilir. Bir yandan da onlara karşı olan hislerinizi aktarmakta zorlanabilirsiniz. Yaşadıklarınız olayları daha esnek almanızı sağlayacak.




Terazi Burcu: Öğrendiğiniz konuları daha sağlam bir zemine oturtmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde his dünyanız katı ve sorumlu çalışabilir. Esnek iş birlikleri işinizi kolaylaştırabilir.




Akrep Burcu: Bugün maddi konulara daha somut ve ciddi yaklaşımlar gösterebilirsiniz. İş hayatınızda rahat manevralar yapmak kolay olmayabilir. Rahatlamaya çalışmalı, olaylara daha geniş bir açıdan bakmalısınız.




Yay Burcu: Bugün hayatınızda atacağınız adımlarda dikkatli ve sorumlu olacaksınız. Hayattan alacağınız keyif biraz kısılsa bile, akşam saatlerinde geniş bakış açınızla daha rahat etkiler altına gireceksiniz.




Oğlak Burcu: Bilgi ve deneyiminiz artarken, iş alanlarınızda karşınıza gelecek olan fırsatları daha doğru yakalamanız gerekebilir. Yapamadıklarınız veya olmayanlar için kendinize çok yüklenmeyin, hiçbirşey sadece göründüğü gibi değildir.




Kova Burcu: Arkadaşlarınıza karşı bugün daha gerçekçi ve ciddi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Herkesin size ihtiyacı olabilir ama sizin de bir özel hayatınızın olduğunu gözden kaçırmayın. Etkili iletişim herşeyin anahtarı olabilir.




Balık Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda duygusal olarak bugün sorumluluklarınız sizi boğabilir. Özgür yaklaşımlarınızın herkes tarafından kabul görmediğini farkedebilirsiniz. Yine de siz kendi paranızın ve işinizin peşine düşün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR