Bugün sabah erken saatlerinde Ay’ın marsla olan uyumlu açısıyla beraber daha hızlı, organize olarak güne başlayabilir, önemli işlerimizde daha kolay hareket edebiliriz. Öğle saatlerinde duygularımızve mantığımız uyumlu çalışabilir. Akşam üstü saatlerinde kararsızlıklarımıza yenik düşebilir, kafa karışıklıklarına açık olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aşırı güven yüzünden özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Durmak, yorulmak nedir bilmiyorsunuz. Bir arada olacağınız insanlar sizin gibi hareket etmediklerinde çabuk sinirleniyorsunuz. Yaşam boyunca şansınız hep açık olacak ama sabretmeyi ve yeri geldiğinde geri planda durmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Bu sene, sosyal çevrenizle olan işlerinizde şansınız yüksek olabilir.




Koç Burcu: Bugün kendi isteklerinizi göz ardı etmeyeceksiniz. İş hayatınızda olayları biraz hafife almayı deneyin. Ailenize düşkün olduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylarla uğraşmak üzerinizde stres yaratabilir.




Boğa Burcu: Ne kadar zorlanırsanız zorlanın, hayat sizi her şartta koruyor. Parasal işler, bugün üzerinizde gerilim oluşturabilir, illa bir tarafı seçmeniz gerekmiyor, işlerinizi planladıktan sonra herşey rayına oturabilir.




İkizler Burcu: Ortaklı işlerinizde sorumluluklarınızla değil, kafanıza göre hareket edeceksiniz. Siz doğru oluşumları arkanıza aldığınızda herşeyin ne kadar rahat akacağını içsel olarak bilen bir burçsunuz.




Yengeç Burcu: İş ortamınızda bazı düşünceleriniz bugün gözünüzde büyüyebilir, tahmin yapmaktan kaçının duygularınızı etkileyecek kararlar vermeye yatkın olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün geleceğinize duyduğunuz güvenle sağlam adımlar atmaya meyilli olacaksınız. Dünyevilik ve ruhaniyet arasında gidip gelmeniz mümkün, bu sizi sıkmasın zira sizin iç dünyanızı zenginleştiriyor.




Başak Burcu: Enerjinizi bir tek iş alanlarınızda istediğiniz gibi yönlendiremeyeceksiniz, onun dışında ister evde olun, ister kalabalıkların arasında bir şekilde duygularınıza söz geçireceksiniz.




Terazi Burcu: Kariyer ve kısa planlarınız arasında gidip geliyorsunuz. Uzun planlamalar zaten size göre değil, kısa planlar size daha kolay yol açabilir. En azından bu aklınızda bulunsun.




Akrep Burcu: İş değişimleriniz sizi daha da geliştiriyor ve para tatminini iş hayatınızda bugün kolay sağlayacaksınız. Kafanızdaki gezi veya seyahat planları moralinizi aşağıya çekmesin.




Yay Burcu: Eğlenceli aktiviteler, spor faaliyetleri kafanızdaki sorunları halledebilir. Bugün sezgileriniz sizi bir çok konuda harekete geçirebilir, derine gitmek ama bir yandan da yüzeysel takılmak isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler hoşunuza gidiyor ama geçmişte yapılan bazı şeyleri de maalesef unutmuyorsunuz. Unutmak ve affetmek çok şeyin anahtarı olabilir, katılığınızı biraz yumuşatın.




Kova Burcu: Maddi konulardaki değişimlere kolaylıkla ayak uydurmanız, sizi zorluklardan koruyacak. Yakın çevrenizle beraber yapılacak güzel planlar, kısa vadeli adımlar sizi rahatlatabilir.




Balık Burcu: Maddi konularda ve hayatınızın bir çok alanında bugün desteğiniz tam olacak. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Aşk mı iş mi ikileminden çıkın, hem aşk, hem keyif, hem de iş bir arada olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR