Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Uranüs kare açısıyla otorite figürleriyle, bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacağız. Beklenmedik elektrikli olaylara, sürtüşmelere, isyankar davranışlara karşı tedbirli olalım. Olaylara vereceğimiz tepkilerimizi iyi kontrol edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, zeki, çok yönlü, kaygılı, sevgi dolu bir insansınız. Halkla ilişkiler ve insanlarla temas halinde olacağınız işler tam size göre. Sevdikleriniz için fazlasıyla endişeleniyorsunuz. Biraz hayal dünyasında yaşamanız, kendinizi bir çok konuda kandırmanıza neden olabilir. Bu sene, olayları daha sakin karşılamalı, farklı oluşumlardan keyif almalısınız.






Koç Burcu: Aile büyüklerinizle veya kendi ailenizle bazı ego sürtüşmelerine ve anlaşmazlıklara açık olacaksınız. Size karşı yapılan her tür söylemi eleştiri ve olay olarak algılamamaya çalışın. Sakin olmanız bu aralar önemli.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz durumlarda onlarla aranızda bir takım sürtüşmeler, anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Biraz davranışlarınızı gözden geçirin ve her suçu onların üzerine atmayın.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki parasal konuşmalar sahip olduklarınızı sorgulatacak. Bugün parasal konularda arkadaşlarınız ve çevrenizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Bazı işlerinizdeki stresler para alanlarınıza yansıyabilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki insanlarla kişisel olarak anlaşmakta zorlanacağınız ve bazı ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşacağınız bir gün olabilir. Yine de hayata keyifle bakmaktan geri durmayın.




Aslan Burcu: Perde arkası olaylar ilginizi çekebilir. Bugün bulunmanız gereken dış ortamlarda bazı sorunlar oluşabilir. Seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarınızda sorunlara karşı açık olmalısınız.




Başak Burcu: Arkadaş ortamlarınızdan bir insanla aranızda para mevzusu dönebilir ve bunun sonucunda ters olaylar oluşabilir. Var olan ilişkilerinizi gereksiz çıkışlar yüzünden bozmamaya çalışın.




Terazi Burcu: İş alanınızda ortaklaşa işlerinizde partneriniz varsa bugün anlaşmak kolay olmayacak. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla ego savaşlarından kaçının. İlişkinizde bazı bozulmalar oluşabilir.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınızın söylediklerini kulak arkası yapmayın, öğrenecekleriniz var. Bir yandan da iş hayatınıza dayalı seyahat veya eğitim alanlarınızda bazı sorunlar yaşanabilir.




Yay Burcu: Duygularınızı gizlemenizden kaynaklı olarak aşk hayatınızda da bazı sürtüşmeler ve sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar ve beklenmedik olaylar sizin psikolojinizi etkileyecek.




Oğlak Burcu: Bugün kalabalıklar içinde olacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak bugün kolay olmayacak, onun yaşadığı deneyimler size de olumsuz yansıyabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizde beklenmedik tavırlar içinde olmanız onları sinirlendirebilir. Bugün iletişime dayalı konularda bazı sürtüşmelere ve sorunlara açıksınız. Çok tepki vermemeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi çabuk sinirlendirebilir. önemli girişimlerden ve risk içeren anlaşmalardan uzak durun. Duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR