Bugün, devreye girecek olan mars-uranüs karesi otorite figürleri, yakın ilişkiler ve geçmişten gelen köklü ilişkilerimizde bizi zorlayabilir. Beklenmedik olaylara açık olmalı, hayatımızda değişmesi gerekenlere karşı yeni yaklaşımlar geliştirmeliyiz. Kolay sinirlenmeler, öfke, patlayıcı etkiler, kazalar devrede olabilir. Bir yandan da bugün venüs- jüpiter olumlu açısıyla ilişkilerimizde güzel ve şanslı sonuçlar yaratmaya hazırız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; neşeli, cömert, dürüst, patavatsız, sezgileri kuvvetli bir insansınız. İş hayatınızda şans sizden yana olacak. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz bir alanda daha başarılı olursunuz. Ailenize ve evinize düşkünsünüz. Bu sene, enerjinizi dikkatli kullanın. Parasal alanda şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün, ailenizin sizi anlamadığını düşünebilir ya da davranış değişiklikleriniz sonucunda onları kırabilirsiniz. Güç çekişmelerinden fikir ayrılıklarından uzak durmaya özen göstermeniz yerinde olacak.




Boğa Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde beklenmedik durum ve olaylara açık olmanız gerekecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir takım tartışmalar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla olan para alışverişlerinizde dikkat etmeniz gerekecek . Paraya, maddiyata ya da güvene dayalı konularda bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir.




Yengeç Burcu: Patronlarınızla ve iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla sürtüşmelere açık bir süreç içerisinde olacaksınız. Kendi istekleriniz için ısrar etmek veya onların otoritesini tanımamak gibi etkileriniz yüksek olacak.




Aslan Burcu: Beklenmedik olaylar, ya da bir insanın sizinle uğraşması söz konusu olabilir. Uzak yolculuklarda veya tatildeyseniz seyahatlerinizde dikkatli olmakta fayda var. Sabırsızlıktan, ters tepkiler vermekten kaçının lütfen.




Başak Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, bir takım çatışmalar, tartışmalar oluşabilir. Ortaklaşa para konularında arkadaşlarınızla ağız dalaşına girmemeye özen gösterin, borç almayın borç vermeyin.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insan ya da eşinizin farklı davranışlarına kolay tepki verebilirsiniz. Yine sizin ısrarcılığınız ve baskıcılığınız onun kendi özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmesine neden olabilir.




Akrep Burcu: İş seyahatlerinizde, planlarınızda oluşacak değişiklikler, kolay tepki vermenize, sinirlerinizin çabuk gerilmesine neden olabilir. Bu yüzden uzak yolculuklarda dikkatli adımlar atmaya çalışın.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda kolay tepkiler vermeye müsait olacaksınız. Tutkularınızı çok fazla ön plana çıkarmamaya özen gösterin, Tehlikeli yer ve durumlardan kaçının lütfen.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Sevdiğiniz insanın vereceği tepkiler veya sizin ona vereceğiniz tepkiler, ilişkinizde bir takım gerilmelere sebep olabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle, iletişim halinde olacağınız insanlarla, bir takım anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Vereceğiniz tepkiler bu dönem çok önemli, hemen sinirlenmelere açık olacaksınız.




Balık Burcu: Paraya dayalı konularda, aniden verilen kararlar bazı kayıplara neden olabilir. Özellikle aşk hayatınız, eğlenceye dayalı konular veya çocuklarınız için yapacağınız harcamalarda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR