Bu haftabaşı devreye giren venüs- neptün karesiyle, ilişkilerimizde bazı fedakarlıklar veya hayalkırıklıkları oluşabilir. Yanılgılara ve aldanmalara açık olacağız. Bir yandan da bugün bazı fikirlerimizde sanatsal yönümüz ve yaratıcılığımız yüksek olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; neşeli, cömert, dürüst, patavatsız, sezgileri kuvvetli bir insansınız. İş hayatınızda şans sizden yana olacak. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz bir alanda daha başarılı olursunuz. Ailenize ve evinize düşkünsünüz. Bu sene, gerçekçiliğinizi elden bırakmayın.




Koç Burcu: Bugün alacağımız yanıltıcı etkilerle yakın çevre ilişkilerinizde yanlış yönlendirilmeler, ilişki bozuklukları oluşabilir. Yine iletişime, satışa veya pazarlamaya dayalı işlerinizde bu haftabaşı hayalkırıklıklarına dikkat etmelisiniz.




Boğa Burcu: Birkaç gün boyunca arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermemeniz gerekebilir. Yapacağınız işlerde başkalarına danışmak yerine kendi iç güdülerinize, mantığınıza ve bakış açınıza güvenmelisiniz.




İkizler Burcu: İş alanındaki net olmayan koşullar, kişisel ilişkilerinizde sizi yanıltabilir. Ya da iş alanlarınızdaki bir insanın sizi kendi girişimleriniz konusunda yanılttığına şahit olabilirsiniz. Haftabaşı işlerinize dikkat edin.




Yengeç Burcu: Medya, ticaret veya yabancı ortaklı işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı yanılgılar ve aldanmalar oluşabilir. Bu haftabaşı bu işlerinize dayalı görüşmelerinizde gerçekçilikten uzaklaşmayın. Arkadaş ve aile ilişkilerinizde sorunlara açık bir dönem.




Aslan Burcu: Bir kaç gün boyunca önemli işlerden uzak durmanız yerinde olabilir. Parasal konularda çevrenizin veya arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem içindesiniz.




Başak Burcu: İş ilişkileriniz konusunda hayatınızın paylaştığınız insanın sizi yanlış yönlendirmesine dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla ilişkinizde bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar oluşabilir.




Terazi Burcu: İş alanlarınızdaki belirsizlikler, yabancılarla yapacağınız işlerde yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Hayalkırıklıklarına dikkat etmeniz gereken birgün olacak. Herhangi bir anlaşma veya görüşmeniz varsa yapmamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı, kafanızın bazı konularda karışık olması ve önünüzü görememeniz, ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalara neden olabilir. Bu hafta kredi almayın veya borsada riskli yatırım yapmamaya çalışın.




Yay Burcu: Özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları veya sorunlar görülebilir. Taşınma alanlarınızda veya ortaklı işlerinizde yanılgılar oluşabilir. Bu haftabaşı özel ilişkilerinize ve aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.




Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki yanıltıcı durumlar iş ilişkilerinizde bazı aldanmalara neden olabilir. Şartlar konusunda bu haftabaşı gözünüzü dört açın. İş ilişkilerinizde bazı hayalkırıklıkları oluşabilir.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda bazı sorunlara açık olacaksınız. Bazı harcamalarınız siz de hayalkırıklıkları yaratabilir. Bugün borsada yatırım yapıyorsanız risk almaktan kaçının ve şartların yanıltıcı olabileceğini bilin.




Balık Burcu: Ailenizi ilgilendiren kararlarınızda gözünüzü dört açmalısınız. İlişkilerinizde bazı bozulmalar oluşabilir. Yine bu haftabaşında emlak alım, satım gibi işleriniz varsa yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR