Bugün sabah ve öğlen saatlerinde gününüzü daha iyi organize edebilir, esnek bakış açımızla olaylara farklı yönlerden başvurabiliriz. Öğleden sonra saat 15:40- 18:51 arasında Ay bozşlukta olacağından önemli işleri bu saatler arasında yapmak akıllıca olmayabilir. Tamamlanması gereken işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Akşam ve gece saatlerinde daha duygusal ve kararsız olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, akıllı, bağımsız, düzenli, başarılı bir insansınız. Bilimsel konulara düşkünsünüz. İnsanlar arası düzeni ve hiyerarşiyi iyi biliyorsunuz. Yaşamınız boyunca istediklerinizi rahatlıkla elde edeceksiniz. Bu sene, güzel haberlerle yolunuzda ilerleyeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün sosyal alanlarınızda veya grupsal işlerinizde, keyfinizi yerine getirecek olumlu görüşmeler veya konuşmalar yapabilirsiniz. Gece saatlerinde biraz daha sakinleşecek, geçmiş konulara yöneleceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, akşama kadar iş ve kariyer alanlarınızın üzerine düşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar ve planlarınız önünüzdeki birkaç gün etkili olabilir.




İkizler Burcu: Bugün dış ortamlar hayatınızda etkili olurken, gece saatlerinde iş konuları kafanızda yer edebilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve istekleriniz için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Aşk hayatınızda ve çocuğunuzun alanlarında ciddi ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Uzaklardan haberiniz var.




Aslan Burcu: Birkaç gündür özel hayatınıza odaklısınız ve bugün sevdiğiniz insanla sakin planlar yapabilirsiniz. Tutkularınız öne çıkabilir. Kafanızda herşeyi büyütmeye meyillsiniz.




Başak Burcu: Bugün gün içinde çalışmaktan ve kendinizi göstermekten zevk alacaksınız. İletişim konularında da kalıcı adımlar atılabilir. Akşam saatlerinde ve sonrasında sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün aşkınızla yaratıcılığa ve sanata dayalı iş alanlarınızda güzel haberleriniz olabilir. Aşk dünyanızda desteklediğinizi düşüneceksiniz. Gece saatlerinde takıntılarınız devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün aile ortamlarınıza vaktinizi harcayacaksınız. İşlerinizi evinizden ayarlayabilir, davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Gece saatleri hayatın daha keyifli alanları öne çıkmaya başlayacak.




Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle ortaklaşa planlar yapabilir. Akrabalarınız ve sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizde bulunmak, misafir ağırlamak öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, maddi konularda işlerinizin karşılığını rahatlıkla paraya dönüştüreceğiniz bir gün olabilir. Akşam vakitlerinde yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber hareket edebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, keyfiniz bayağı yerinde olacak. İş alanlarınızdan alacağınız haberlere sevinecek, bir arada bulunacağınız insanlarla etkili çalışma planları oluşturacaksınız.




Balık Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilirsiniz ama yine de işlerinizi geri planda durarakta gayet güzel halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde kalbinizi hoplatacak güzel haberler alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR