Bu Cumartesi sabah saatlerinde Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda ailemiz, yuvamız, evimizle ilgili önemli başlangıçlar devreye girebilir. Bu alanlarda, emlak, alım satım süreçlerinde bu yeniay ı gönül rahatlığıyla kullanabiliriz. Özel hayatımızda ve para işleyişlerinde oldukça tutkulu ve güçlü davranmak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekingen, kıskanç, sanata düşkün, zeki bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu sene, özel ilişkilerinize odaklanmanız gerekebilir.




Koç Burcu: Yeniay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Aileniz ve yuvanızla ilgili her tür konu ve başlangıcı bu yeniayla beraber devreye sokabilirsiniz. Özellikle ev alım, satım, yer değiştirme, kiralama gibi anlaşmaya dayalı işleriniz için bu yeniayı kullanmalısınız.




Boğa Burcu: Yeniay, yakın çevrenizdeki konu ve olayları hızlandıracak. Bu tarihten sonra önemli iş bağlantılarınızı, ticari anlaşmalarınızı devreye sokabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında bayramdan sonra harekete geçebilirsiniz.




İkizler Burcu: Yeniay, parasal konularda önemli adımlarınız için sizi destekliyor. Bu Yeniay’da güzel gelişmeler, anlaşmalar yaşanabilir; atılacak doğru adımlar, ticaret, yaratıcılık, sanat ve kreatif alanlarda sizi yukarılara taşıyabilir.




Yengeç Burcu: Hayatınız adına atılacak adımları, girişilecek projeleri, yeni başlangıçları ve kararlarınızı, kafanızda oluşturduğunuz tüm plan ve projeleri harekete geçirmek için adımlarınızı bu Yeniay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca atmaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Başlangıçlardan ve önemli kararlardan uzak durmalısınız. Bu Yeniay’ı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ve psikolojik yönden ilerlemek anlamında kullanabilirsiniz.




Başak Burcu: Yeniay sayesinde geleceğe yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızla düşündüğünüz, organize ettiğiniz birtakım işler ve projeler varsa uygulamaya koymanın tam zamanı. Karşı cinsle iyi anlaşacaksınız ve iletişiminiz kuvvetli akacak.




Terazi Burcu: Yeniay sizin kariyer ve iş alanlarınızı ön plana çıkartacak ve önünüzdeki on beş gün boyunca işinizle, kariyerinizle ilgili önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay, seyahat, eğitim, hukuk, medya, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde yeni başlangıçlarınızı ve kararlarınızı destekliyor. Yaptığınız görüşmelerin altına imza atmak için ya da tanıştığınız insanlarla yeni işlere başlamak için uygun bir dönem.




Yay Burcu: Yeniayla birlikte parasal konularda yeni başlangıçlar ve kararlar sizi destekliyor. Parayla ilgili büyük bir borç alacaksanız, büyük bir kredi altına girecekseniz bu tarihten sonra bu kararı alarak hareket edin.




Oğlak Burcu: İkili ilişkiler ve evlilik evinizde oluşan Yeniay, bu alandaki kararları ve başlangıçlarınızı destekliyor. Bir evlilik kararı, nişan/söz gibi adımlar için şanslı bir dönem. Ortaklaşa işleriniz için de adımlar atabilirsiniz.




Kova Burcu: Yeniay işle ilgili, hizmetle ilgili konularda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Bu süreçte yeni bir işe başlamak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak, aynı zamanda sağlığınızda kontrollerinizi yaptırmak adına fayda sağlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Yeniay, aşk hayatınızdaki yenilikleri başlatacak. Bütün kararlarınızı, başlangıçlarınızı, yeni oluşumları bu Yeniay’dan sonra almalısınız. Çocukla ilgili konularda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çocuk yapmak isteyenler için de şanslı bir Yeniay olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR