Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel olarak duygusal olacağımız bugünlerde, kafa dalgınlıklarına, kararsızlık ve belirsizliklere dikkat etmeliyiz. Sezgilerimiz artabilir, olaylara yaklaşımımız daha kabullenici ve fedakar olacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, çekici, sosyal, girişimci, rahat bir insansınız. Girişimci yapınızla bulunduğunuz çevrelerde insanları etkilemeyi başarıyorsunuz. İyi bir plan yapmadan harekete geçmemeniz sizin yararınıza olacak. Amaçlarınızı doğru ve gerçekçi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu sene, ortak parasal konular devrede olabilir.




Koç Burcu: Bugün geçmiş konu ve olaylara bakış açınız net olmayabilir. Hayalperest ve tembel etkilerle hareket edebilirsiniz. Aile ortamlarınızda geçirilecek vakitler kendinizi keyifli hissetmenize neden olabilir.




Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda sizi ilham veren insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. İletişiminizle çevrenizi etkileyeceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda dağınık ve kararsız etkiler altındasınız. Özel hayatınızın sorumlulukları sizi duygusal olarak zorlasa bile, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi keyfilendirebilir.




Yengeç Burcu: Bugün seyahatle veya eğitimle ilgili konularda biraz dağınık ve tembel etkiler altındasınız. Bu yüzden seyahat ve tatillerinizde dalgınlıklara dikkat edin. Kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek.




Aslan Burcu: Ortak parasal işlerinizde bugün dağınık ve biraz da rahat harcamaya meyilli görünüyorsunuz. Hesap yapmadan alışverişe gitmemeye çalışın. Sezgileriniz kuvvetlenirken, önemli işlerinizde biraz gizlilikle hareket edeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda kabullenici ve biraz da fedakar davranabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insan bazı davranışlarıyla size ilgi çekici gelebilir. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla bir araya gelmek ruhen sizi rahatlatacak.




Terazi Burcu: Duygu değişkenliğiniz fazla bu da kendi içinizde denge kurmanızı zorlayabiliyor. Günlük rutin işlerinizde tembellik etkisine karşı dikkat edin. Verdiğiniz sözleri bekleyen insanlar olduğunu unutmayın.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizin güçlü yardımlarıyla problemlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Değişik ve sıradan olmayan herşeye daha büyük tutkuyla bağlanmayı seviyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün ev ortamlarınızda duygu değişkenlikleriniz ve tembellik etkileriniz yüksek olabilir. Önemli sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine veya moralinizi bozmasına izin vermeyin. Harcamalar ev hayatınız için yapılabilir.




Oğlak Burcu: Bugün iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda fedakar ve biraz da kabullenici davranmaya meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla uyumunuz gün içinde kendinizi güvende hissettirebilir.




Kova Burcu: Bugün, parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Kolay para harcamaya yatkınsınız. Sosyal ortamlarda güvensizliklerinizi etrafınıza yansıtmayın. Rutin işlerinizi kolay rayına oturtacaksınız.




Balık Burcu: Bugün hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tembel, rahat, sezgisel yönleriniz ön planda olabilir. Sevdiğinizle veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz kendinizi mutlu ve keyifli hissettirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR