Bugün itibarıyla Neptün gerilemeye başlıyor. 5 ay boyunca gerileyecek olan Neptün, sezgiselliğimizi arttırabilir. Taviz verdiğimiz, fedakarlıklarda bulunduğumuz, aldandığımız, göremediğimiz konuların arka tarafında dönen olaylarla karşılaşabiliriz. Bu dönemde yaşayacağımız veya yaşadığımız olayları değerlendirirken, kendimize çok fazla yüklenmemeye çalışalım. Bir işte, ilişkide, olayda karşılaştığımız yavaşlama, zorlanmaları iyi farkedelim, neden olduğunu anlayalım, kendimizi kandırmadan çözüm üretelim. Neptün düzeldiğinde sıkıntı yaşadığımız konuları düzeltmek için şansımızı kullanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, tatlı, melankolik, duygusal, denge sahibi, yardımsever bir insansınız. Dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli ve kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışırsınız. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla yaşadığınız olaylarla derin duygusal bağlantılar sağlayacağınız, sezgiselliğinizi kendiniz için kullanacağınız bir döneme gireceksiniz. Yaratıcılığınız artabilir.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Sosyal çevrenizde yaşanılan olayları, kimin sizi etkileyip etkilemediğini bu dönemde farkedebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla kariyer ve iş hayatınızı gözden geçirebilir, bu alanda kendinizi yanılttığınız noktaları farkedebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda bu dönemde gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz. İşleyen bir işinizde bazı ertelenmeler ve sıkıntılar oluşursa, verdiğiniz tavizleri farketmek için uygun bir dönem olabilir.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla ortaklaşa parasal alanlarınızda bazı geri çekilmeler, engeller oluşabilir. Bu dönem içinde neyin yanlış olduğunu görmeniz, taviz verdiğiniz noktaları gözden geçirmeniz yerinde olabilir.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa adımlarınızda olayları gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanda yaşadığınız veya yaşayacağınız hayalkırıklıkları, sıkıntı ve sorunları gözden geçirmeniz yerinde olabilir.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı ilerleyen noktalarda durağanlıklar yaşanabilir. Böyle bir süreçte olayları gözden geçirmeli ve yapılması gerekenlere, değişmesi gereken konulara odaklanmalısınız.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde, sanatsal veya kreatif alanlarınızda bazı konuları içselleştireceğiniz ve gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir ama sorunları farketmeli ve buna göre önlem almalısınız.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı olayları gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve tavizleri gözden geçirmek ve yeni düzenlemelerde bulunmak önem kazanabilir.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, iletişimsel alanlarınızı ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu alanda verilen tavizler, yaşanan veya yaşanacak sıkıntıları farketmeli, hatalarınızı görmelisiniz.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla parasal konularda hızlı ilerleyen işlerinizde durağanlıklar oluşabilir. Olayları ve herşeyi iyice gözlemleyin, taviz verdiğiniz, fedakarlıklarda bulunduğunuz konuları farkedin, hislerinizi iyi kullanın.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla kişisel hayatınızda, sanatsal işlerinizde, sezgisel alanlarınızda içe dönüşler görülebilir. Hızlı giden konularda yavaşlamalar oluşabilir. Olayları gözden geçirmek için uygun bir dönem olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR