Bugün etkili olan Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Fikir ve düşüncelerimizde olumlu, iyimser yönlerimizi daha fazla vurgulamak öne çıkabilir. Fırsatlar yüksek olacak yalnız birgün sonra devreye giren Merkür- Neptün dik açısıyla yanılma ve aldanma etkilerine de açığız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu da etrafınızda çok arkadaş olasına neden oluyor. Yaratıcılığınızı kullanmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, ilginç kapılar aralanabilir, gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Bugtün yakın çevre iletişiminizde, onlarla yapılacak olan işlerinizde ortak hareket etmek kolay olabilir, özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla keyifli bağlantılar içinde olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Maddi konularda güzel şanslar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlar iş hayatınızda yüzünüzü güldürebilir, kafanızdaki planları iş alanlarınıza aktarmak için de uygun bir gün.




İkizler Burcu: Hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla birbirinize vereceğiniz sözler, karşı taraftan göreceğiniz iyimser etkilerle hayata daha sıkı sarılabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Geri planda durduğunuz işlerinizde, aile hayatınızda fırsatlarınız çeşitli olabilir. Emlak veya yuvanızla ilgili konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz ama sonuca varmaktan kaçının, gerçekçi olun.




Aslan Burcu: Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, takım çalışmalarından alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir. Girişimleriniz adına tekliflerle karşılaşabilirsiniz yalnız, parasal işlerinize dikkat edin.




Başak Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızda parasal olarak güzel teklifler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmalarınızın, koşturmalarınızın parasal karşılığını alabilirsiniz yalnız dikkatli olmanız da gerekebilir.




Terazi Burcu: Geleceğinize yönelik konuşmalarınız ve görüşmelerinizde güzel seçenekler sizi bekliyor. Fikirleriniz için destek bulmakta, yön belirlemekte ve adımlar atmakta zorlanmayacaksınız ama dikkatli olmanız da gerekebilir.




Akrep Burcu: Ortak parasal konularda güzel şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlarla parasal işlerinizi bir düzene koyabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde sosyal çevrelerde çok keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Yine ortaklı işlerinizde, çevrenizdeki insanlar size birçok fırsat sunabilir. Seçeneklerinizde gerçekçi adımlar atın.




Oğlak Burcu: İş konuşmalarınız ve görüşmeleriniz kariyerinizde istediğiniz fırsatları almanıza neden olabilir. Fırsatlar ve şanslar karşınıza gelecek, fikir ve planlarınız için önemli insanlardan teşvik alabilirsiniz ama gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Kova Burcu: Kreatif işlerinizde, aşk hayatınızda, eğitimsel konularda hayat size yeşil ışık yakacak. Çeşitli şanslar, fırsatlar ve teşviklerle karşılaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızda iyimser duygularınız ön planda ama dikkatli davranmaktan zarar gelmez.




Balık Burcu: Salı günü aile hayatınızdaki parasal işlerinizde iyimser ve şanslı etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Karşınıza gelecek olan bir teklif sizi mutlu edebilir. Eviniz için yapacağınız harcamalarınız da size mutluluk verebilir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR