Bugün öğleden sonra Yay Burcunda bir DOLUNAY oluşacak. Dolunay, din, felsefe, yüksek öğrenim, eğitim, akademik konular, seyahat, turizm, yabancılarla yapılacak olan işlerimizde, ticari hayatımızda önemli sonuçları ve olayları karşımıza getirebilir. Elimizdeki bilgilerin gerçekliği ve derinliği bu dolunay zamanı sorgulanabilir. Bu Dolunay’da kadın, erkek ilişkilerimizden güzel faydalar sağlayabilir, karşı cinsle uyumu yakalamakta zorlanmayabiliriz.


Yine aynı gün jüpiter’in düzelmesiyle beraber daha şanslı bir döneme geçiş yapıyoruz. İlişkilerimiz ve ortaklı işlerimizde daha sorunsuz, rahat akan bir enerjiyle yolumuzda ilerleyeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hareketli, sezgili, becerikli, özgürlüğüne düşkün bir kişiliğiniz var. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Bu sene, istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.




Koç Burcu: Bu dolunay, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Yakın çevreniz ve uzak çevreniz arasında denge sağlamak önemli olacak.Yine uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olabilir.




Boğa Burcu: Bu dolunay ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi, sizi sıkıştırabilir veya daha fazla parasal konulara odaklanabilirsiniz. Etrafınızda yaşayacağınız olaylar farklı bir anlayış kazandırabilir.




İkizler Burcu: Birkaç gün boyunca özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönem partnerinizin hayatındaki olaylarda önem kazanabilir. Dengeyi iyi sağlayın.




Yengeç Burcu: Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Bir iş seyahati oluşabilir veya iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Herşeyi gözünüzde büyütmeyin ve sağlığınıza gereken özeni gösterin.




Aslan Burcu: Bu dolunay sizin aşk hayatınızı tetikleyecek. Çocukla ilgili oluşumlar, bazı sanatsal işlerinizin karşılığını almak önem kazanabilir. Aşk olgusu önem kazanıyor. Daha çok özel hayatınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu dolunay ev ve aile hayatınızda önemli sonuçları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. Kariyer hayatınız ve aile yaşantınızı dengeye sokmaya çalışmalı, aile büyüklerinizle gerilimlerden uzak durmalısınız.




Terazi Burcu: Birkaç gün boyunca yakın çevre ilişkileriniz, akraba, kardeşler, kuzenler, arkadaşlar gündeminize yerleşebilir. Hassaslıklara açık olacaksınız. İhmal ettiğiniz insanlarla arayı kapatmalı ve yakınınızda bulunan insanlara daha fazla önem vermelisiniz.




Akrep Burcu: Dolunay, parasal konuları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Para hesabınızı iyi yapmalı, dengenizi bu dolunay iyi sağlamalısınız zira aşk hayatınız ve eğlenceye dayalı harcamalarınız fazla olabilir ve sizi yanıltabilir.




Yay Burcu: Dolunay, bazı hayati kararlar almanıza neden olabilir. Hayatınızın sorumlulukları daha fazla ön planda olacak ama bir yandan da özel hayatınızda olup bitenlerle, partnerinizle uğraşmak durumunda kalacaksınız.




Oğlak Burcu: Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler karşınıza çıkabilir, bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunları tetikleyebilir. Ya da onların sorunları daha fazla önem kazanmaya başlayabilir. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız.




Balık Burcu: Dolunay kariyer ve iş gelişmelerinizi hızlandırabilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınıza bu kadar odaklanmışken, iş hayatınızın hızlanması dengeyi iyi sağlamanız gerektiğine işaret ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR