Bugün ilişkiler gezegeni Venüs Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerimizde istikrarlı, sanatsal, kalıcı yönler ortaya çıkabilir. Güzel olan herşeyi takdir edebilir, kendimizi güzelleştirmek için uğraşabiliriz. İlişkilerimizde kıskanç, tutkulu ve inatçı olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, sanatçı, etkiyici, çift yönlü bir kişiliğe sahipsiniz. İçinizden gelen yetenekle sanat alanında, tiyatro ve gösteri dalında başarı kazanmanız mümkün. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz, çift kişiliğinizi kontrol ederseniz özel hayatınızda mutlu olabilirsiniz. Bu sene, güzel ve etkili adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca maddi kazanımlarınızda artış ve düzelmeler yaşayacaksınız. Güzel olan eşyalara karşı ilginiz artabilir, harcamalarda bulunabilirsiniz.Ticaret ve sanatla uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak. Kafanız parasal konularda temkinli çalışabilir.




Boğa Burcu: Önünüzdeki 3 hafta boyunca fiziksel özellikleriniz ön planda olacak. Kendinize bakmasını ve para harcamasını bileceksiniz. Keyifli ortamlarda ve birazda tembellik yaparak kilo almaya müsait olabilirsiniz. Önemli girişimleriniz için görüşmelerinizi arttırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalmak, özel ilişkilerinizde kendinizi yeterince ifade edememek ve fedakarlıklar ön plana çıkabilir. Yine bu dönem arkanızdan konuşulduğuna şahit olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sosyal ortam ve çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilir, onlarla bir arada olmaktan 3 hafta boyunca güzel etkiler alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlardan yarar göreceksiniz. Bu dönem sağlam arkadaşlıklarınıza güvenin.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda olumlu ve pozitif bir dönem içinde bulunuyorsunuz.Toplum önünde kişisel cazibeniz ve itibarınız artabilir. Organizasyonlar, davetler, toplantılar ön plana çıkabilir. Temkinli ve dikkatli adımlar size kazandıracak.




Başak Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca seyahatler, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. İstediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilir, tanımadığınız ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Yine bu alanlardaki konuşma ve görüşmelerinizi bu döneme denk getirin.




Terazi Burcu: Başkalarının kaynaklarından, eşinizin veya sevgilinizin parasından faydalanacağınız bir dönem içine giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca etkili olacak bu süreçte borç ve kredi almak, maddi durumunuzu düzeltmek gibi olumlu etkiler altında olacaksınız.




Akrep Burcu: Önünüzdeki 3 hafta boyunca özel hayatınız, evlilik ve özel ilişkileriniz aktif olmaya başlayacak. İlişkilerinizi düzeltmek, karşı tarafla güzel ve anlamlı bir ilişki yaşamak veya ortaklarınızla olumlu atılımlar yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınız güzelleşecek.




Yay Burcu: Bugün itibariyle 3hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek size keyifli gelebilir, iş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilir, sağlığınızda olumlu etkileşimlere tanık olabilirsiniz. Kilo almaya müsait bir dönem içinde olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu birkaç hafta aşk hayatınızda romantik ve tutarlı tavırlarınız ön plana çıkacak. Çocuk yapmak isteyenler bu şansa sahipler veya çocukları olanlar onlarla bir arada bulunmaktan keyif alacaklar.Yaratıcılığınız ve eğlenceli yönünüz ön plana çıkmaya başlayacak. Zevke düşkünlüğünüz artabilir.




Kova Burcu: Bu 3 hafta boyunca eviniz ve ailenizle olan ilişkileriniz olumlu bir döneme giriyor. Evinizi genişletmek, düzenlemek, tadilat, dekorasyon, tamirat gibi işlerle uğraşmak size zevk verebilir. Misafir olmaktan çok ağırlamaktan ve evinizde vakit geçirmekten hoşlanacaksınız.




Balık Burcu: Önümüzdeki 3 hafta boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz tatminkar olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar,reklam, iletişim, yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR