Bugün oluşan Venüs- Uranüs birleşimiyle değişik ve farklı ilişkiler daha çok ilgimizi çekecek. Düşüncelerimizde esnek, farklı olabilir, ilişkilerimizde beklenmedik bir şekilde davranmak isteyebiliriz. Yine aynı gün devreye giren Güneş- Jüpiter olumlu açısıyla iyimser, rahat, keyifli olabiliriz. Karşımıza güzel şanslar ve fırsatlar gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, sakin, barışçı, etkileyici, maceracı bir kişiliğe sahipsiniz. Hayatı bir macera olarak görüyorsunuz ve etrafınızda hep barışçı ortamlar olsun istiyorsunuz. Yaşamdaki kazançlarınız etkili ve güçlü arkadaşlıklarınız sayesinde oluşacak. Bu sene, büyük destekler ve şanslar karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Bugün eğer bekarsanız sizi heyecanlandıran değişik bir insandan etkilenmeniz mümkün. Maddi konularda ve özel hayatınızda sıradışı davranmayı seveceksiniz. Özel hayatınızda fırsatlarınız ve olumlu duygularınız yüksek olacak.




Boğa Burcu: Kafanızda kurduğunuz bazı hayallerin gerçekleşmesi söz konusu, bu hayalleri sizden daha iyi belirleyecek bir kişi olamaz. Ayrıca yaptığınız işlerin karşılığını görmeye başlayınca kendinize olan güveninizi de tazeleyeceksiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız arasında beklenmedik değişik ve farklı aktiviteler sizi heyecanlandıracak. Hem aşk hayatınızda, hem de varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bu Cumartesi kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kariyerinizde olağandışı ilişkiler ve beklemedik durumlar söz konusu olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda beklenmedik sıradışı olana açık olun. Aile hayatınızda da önemli fırsatlar ve güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız. İyimserliğiniz üzerinizde.




Aslan Burcu: Değişik yerlerde bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel tekliflerle, iletişime dayalı işlerinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çevrenizle beraber hareket etmenin, plan yapmanın tadını çıkarın.




Başak Burcu: Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz veya beklenmedik alışverişler gündeme gelebilir. Yine eşinizin parasal durumunda sıradışı gelişmeler oluşabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler ve teklifler hayattan alacağınız keyfi arttırabilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insan değişik ve her zamankinden daha farklı davranmak isteyebilir. Seyahat ve özellikle eğitimsel konularda önemli şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu alanlarınızda güzel etkilerle karşılaşacaksınız.




Akrep Burcu: İş hayatınızda farklı ve değişik ilişkiler ve bağlantılar devrede olabilir. Yine sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik ve değişik olaylara hazırlıklı olun. Ortak parasal konularda da şanslı ve iyimser olabilirsiniz.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda farklı duyguların peşinden gideceksiniz. Kalbiniz boşsa farklı bir insanla hızlı bir ilişki içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde bugün farklı olabilir. Özel ilişkilerinizde şanslı ve iyimser olacaksınız.




Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda değişik bir gün geçirebilirsiniz. Bir misafir sizi heyecanlandıracak ya da bir aile büyüğünüzün beklenmedik ziyareti gününüzü değişik kılabilir. İş hayatınızdaki fırsatlar ve yaptıklarınız yaşamınızdaki tatmin duygunuzu arttıracak.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak bazı işler, planlar, programlar sizi heyecanlandırabilir. Eğer kalbiniz boşsa farklı bir insanla bir ilişki içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve eğitimsel konularda güzel fırsatlar karşınıza gelebilir.




Balık Burcu: Cumartesi günü beklenmedik para ilişkileri, para girdileri sizi ve kesenizi rahatlatacak. Aile hayatınızda da bazı para konuşmaları sizi memnun edebilir. hayatı ve fırsatları geldiği gibi kabul edin ve yaşayın, şanslı olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR