Bugün ve yarın akşam saat 19:15 e kadar Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Sahurda ve iftarda protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden uzak durmalıyız. Genel anlamda kreatif yönümüz ön plana çıkabilir. Yaptığımız işlerde eğlence ararken, ilginin merkezinde olmayı sevebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çekici, etkili, sosyal, eğlenceli,orijinal bir kişiliğe sahipsiniz. Etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, güçlü planlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz.




Koç Burcu: Parasal konularda bu dönem kafanız çok çalışıyor ve bazı konularda sinirli olabilirsiniz. Bugün aşk hayatınıza ve eğlenceli konulara daha fazla önem verebilirsiniz. Yaşayacaklarınız sizi harekete geçirebilir.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin sizin hayatınızı yükseltmek için oldukça yaratıcı çözümleri olabilir. Onları dinleyin ve vaktinizi sosyal ortamlarınıza harcamalısınız yine de sabah saatlerinden itibaren ev hayatı size cazip gelebilir.




İkizler Burcu: Hayatınızda önemli değişimler söz konusu ve işinizde, kariyerinizde ortada olmayan bağlantıları da kullanmak isteyebilirsiniz. Desteğiniz beklenmedik yerlerde ve zamanlarda ortaya çıkabilir.




Yengeç Burcu: Güzel bir eğitim, seyahat fırsatı gruplu işlerinizde ve sosyal ortamlarınızda gözleri üzerinize çevirebilir. Maddi konularda bugün riskli hareket etmekten kaçınmayacaksınız ama şansınızı çok zorlamayın.




Aslan Burcu: Sosyal çevrenizin bu dönem aktif olması bir oraya, bir buraya koşturmanıza neden oluyor. Bugünü ve enerjinizi sevdiğiniz insanlara saklamalı ve onlarla farklı ortamlarda bulunmalısınız, hoşunuza gidecek.




Başak Burcu: Bu dönem iş ve kariyer hayatınız çok önde olduğundan, canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, durumlara ayak uydurmasını başaracaksınız. Gizli bir şeyler duyabilirsiniz. Bu sizi tedirgin etmesin.




Terazi Burcu: Hayatınıza dair yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar. Ayrıca göz önünde olacağınız ortamlarda ve işinizde beraber çalışmanın ve bir ekip olmanın keyfini süreblirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün iş hayatınız fazlasıyla yoğun olabilir. Önemli girişimleriniz için aradığınız isteği ve hareketi rahat bulacaksınız. Öğleden sonra başkalarıyla yapacağınız parasal görüşmeler sizi keyiflendirebilir.




Yay Burcu: İş ilişkilerinizin kuvvetlendiği bu dönemde onlarla yapacağınız işlerin yaratıcılıkları yüksek olacak. Yabancı insanlarla girişeceğiniz işlerinizde sorumluluklarınızı bileceksiniz. Sezgilerinizi es geçmeyin.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki güzel gelişmeler ve oluşumlar sizi mutlu ederken, sabah saatlerinde arkadaşlarınızdan aradığınız desteği görebilirsiniz. Başkalarının hayata verdikleri tepki üzerinizde stres oluşturabilir.




Kova Burcu: Bugün tamamen özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Aileniz için yapacağınız bazı harcamalar, evinize alacağınız bazı eşyalar sizi mutlu edebilir. İşleri yoluna koyduktan sonra sizden daha mutlu kimse olamaz.




Balık Burcu: Bugün yapılması gereken işlerinizi iş hayatınızda sorumlulukla ele alacak ve hemen halledeceksiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde onlarla olan ilişkileriniz size ilham verebilir. Onlarla yapacağınız kısa planlar eğlencenizi arttıracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR