Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür- Satürn etkileşimiyle, içsel streslerimiz yüksek olabilir. Düşüncelerimizin ve görüşlerimizin desteklenmediği fikri yüksek olabilir. Olumsuz düşünce yapımızla en fazla kendimizi eleştirmeye meyilli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene, hayatınızda önemli düzenlemeler yapmanız gerekebilir.




Koç Burcu: Bazı kararlarınız içsel streslerinizi arttırabilir. Maddi konularda istediğiniz sonuçlara ulaşmanız zor görünüyor. İletişiminize önem verirken özel hayatınızda daha keyifli hareket edebilirsiniz.




Boğa Burcu: Ortaya koymak istediğiniz bazı fikirlerinizde içsel olarak gerginlikleriniz yüksek olsa bile, anlayışlı ve başkalarını düşünen yönlerinizle çevrenizden aradığınız desteği kolay bulacaksınız.




İkizler Burcu: Kendinizi geri plana çektiğiniz, yalnız kalmayı istediğiniz bu dönemde özel hayatınızdaki sorumluluklar özellikle bugün sizi yorabilir ve içsel streslerinizi arttırabilir.




Yengeç Burcu: Takım çalışmalarına, gruplara dayalı işlerinizde iş sorumluluklarınız içsel gerilimlerinizi arttırabilir. Streslerin sizi yıpratmasına ve olumsuz duyguları su üstüne çıkarmasına izin vermeyin.




Aslan Burcu: Kariyer ve iş hayatınızdaki konuşma ve görüşmeler hayattan alacağınız keyfi kısabilir. Üzerinizde gereksiz bir stres hissedebilir, attığınız veya atacağınız adımları içsel olarak sorgulayabilirsiniz.




Başak Burcu: Kendinizi geliştirmek, öğrenmek ve yeni olasılıklara açılmak istediğiniz bu dönem aile sorumlulukları sizi bunaltabilir. Bugün içsel streslerinizle başetmeye çalışın, hayatı negatif algılamaya meyilli olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Hayatı farklı görmeniz ve anlamdırmanız iletişime dayalı sorumluluklarınızda sizi zorlayabilir. Yine etrafınızdaki insanlara karşı verdiğiniz sözlere dikkat edin, içsel streslerinizle başetmek kolay olmayabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar, diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler, iş hayatınızda parasal konularda bazı stresleri karşınıza getirebilir. Diğer insanlardan alacağınız bu görüşler kafanızı bulandırabilir.




Yay Burcu: İş kararlarınızı, görüşmelerinizi sorguladığınız bu dönemde hayat size biraz ağır gelebilir. İçsel streslerinizi günlük yaşantınıza çok fazla yansıtmayın, gerginliklerinizi kontrol edin.




Oğlak Burcu: Hayata keyifle yaklaşmak isterken, beklenmedik olaylarla hayatın sizi zorlaması karşısında bugün kendinizi kontrol edin. İçsel stresler sizi yorabilir. Yapılması gerekenlere odaklanmalısınız.




Kova Burcu: Sosyal hayatınızdaki işlerinizin yoğunluğu nedeniyle ailenize verdiğiniz sözleri tutmanız zor olabilir. Onlarla daha fazla ilgilenmek isterken, durum ve koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.




Balık Burcu: Öğrenme ve keşfetme isteğiniz artarken, toplum içindeki duruşunuz veya iş hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Yaptığınız işlerde desteklenmediğiniz fikrini kafanızdan atın, gerilimlerinizi iyi idare edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR