Bu gece saat 22:41 de İkizler burcunda gerçekleşen Yeniay’la birlikte, iletişimsel konuları, satış, reklam, pazarlama, network, sosyal medya, bilgisayar, ulaşımla ilgili konulardaki başlangıçlarımızı yapacağımız bir döneme giriyoruz. İletişim önem kazanırken, yakın çevremizde olup biten olaylar hayatımızı etkileyebilir. Yeniay zamanı atılan adımlar uzun soluklu olur ama yeniay oluştuktan hemen sonra değil birkaç gün sonra Ay’ın hilal haline ulaşmasını bekleyerek adımlar atmaya özen gösterelim. Bu yeniay’da devrede olan venüs- plüton karesiyle ilişkilerimizde bazı zorlanmalara açığız. Manipülasyon, kıskançlık, güç çekişmeleri, yönlendirme gibi durumlara karşı dikkatli olalım. Kontrol etmek kolay olmayacak, şartlar elimizde olmayabilir. Hayatın bizi durdurduğu noktalarda kendimize gelmek ve bunu neden yaşadığımızı gözden geçirmek önemli olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, kurnaz, gururlu ve becerikli bir kişiliğiniz var. Güçlü iletişim yeteneğinizle küçük yaşlardan itibaren yaptığınız işte kendinizi gösterebilirsiniz. Politika, satış, pazarlama ve devletle ilgili işlerde şans sizden yana olacak. Bu sene, keyfinize diyecek olmayabilir. Önemli işlerinizi başlatacaksınız.




Koç Burcu: Yeniay’la beraber iletişimsel işlerinizde önemli adımlar atabilir, satış, reklam, pazarlama, network, yayıncılık işlerinizde hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizin toplum önünde sizi zor duruma düşürmesine izin vermeyin.




Boğa Burcu: Yeniay’la birlikte maddi konularda önemli adımlar atılabilir. Ticari girişimleriniz, yatırımlarınız, para kazançlarınız alanında yeni adımlar için destekleneceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle veya iş yaptığınız insanlarla aranızda aranızda bazı güç çekişmelerine açıksınız. Dikkatli olun.




İkizler Burcu: Yeniay’la birlikte geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkartacaksınız. Kafanızdaki plan ve projeleri uygulayabilirsiniz. Sosyal çevrelerde para dengenize dikkat edin, iş yaptığınız arkadaşlarınızla parasal konularda çekişmelere girmeyin.




Yengeç Burcu: Bu Yeniay döneminde önemli kararlardan, başlangıçlardan kaçının, planlarınızı oluşturun. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harekete geçebilirsiniz. Toplum önü ilişkilerinizi, sevdiğinizin ailesiyle arasındaki sıkıntıları iyi idare etmeniz gerekebilir.




Aslan Burcu: Birden fazla iş teklifi, ortamlarınıza yeni insanların dahil olması gibi konular önem kazanıyor. Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla iş konusunda bu dönem bazı anlaşmazlıklara dikkat edin.




Başak Burcu: Yeni bir işe başlamak, projeye dahil olmak, yaptığınız işlerde önemli adımlar atmak karşınıza gelebilir. Özel yaşantınızda ve risk içeren parasal işlerinizde çekişmeli, tartışmalı, manipülatif durumlar ortaya çıkabilir. Siz kendi ilerlemelerinizle ilgilenin.




Terazi Burcu: Yeniay’la birlikte seyahatlere, yabancılarla yapılacak işlere, medyaya, eğitimsel konulara ve bu alanda alınacak kararlara ilginizi yönlendirebilirsiniz. Öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye açıksınız. Özel hayatınızda anlaşmazlıklara dikkat.




Akrep Burcu: Yeniay, ortaklaşa parasal alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilir. Parasal konularda çözüm için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda bazı ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Çekişmelere, sürtüşmelere, kıskançlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Bu Yeniayda özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. İster devam ettirin, ister ilişkinize bir nokta koyun ama kararlar almaktan korkmayın. Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle tartışmalar, çekişmeler, sahip olduklarınızı sorgulama gibi durumlar karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Yeniaydan iş, hizmet alanlarınızla ilgili yenilikler adına faydalanmalısınız. Yeni bir işe başvurma, başlama, yeni bir projeye dahil olmak için harika bir dönem. Sağlığınızı ilgilendirecek önemli adımlar atılabilir.Bu yeniayda, aile ilişkilerinize dikkat edin, inatlaşmalardan kaçının.




Kova Burcu: Yeniay’la birlikte eğlenceli konu ve olaylar içinde kendinizi bulmak, sportif faaliyetlerde kendinizi göstermek önem kazanacak. Çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edebilir. Yakın çevrenizle çekişmeler ve sürtüşmeler içinde olabilirsiniz.




Balık Burcu: Yeniayla birlikte ev değiştirme, yerleşimle ilgili konular, alım satım işlerinize eğilebilirsiniz. Parasal konularda sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızdaki anlaşmazlıklara bu yeniay zamanı dikkat edin. Bazı yaptırımlar sizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR