Haftaya Ay koç burcundayken, hızlı, enerjik ve kendimizi düşünen yönlerimizle başlıyoruz. Bu Pazartesi kuracağımız güçlü bağlar, cesaretle atılacak adımlar işlerimizi kolay yoluna koymamıza neden olabilir. Perşembe günü gece saatlerinde İkizler burcunda bir yeniay oluşacak. İletişimsel işlerimiz için başlangıçlarımızı ve adımlarımızı bu yeniay sonrası yapmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, inançlı, konuşkan, sosyal, faal, yapıcı, materyalist, zeki, bir kişiliğe sahipsiniz. Altıncı hissiniz kuvvetli ve sizde keşfedilmemiş gizli yetenekler olabilir. Maddeci tarafınız kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Bu sene, özel hayatınız veya ortaklı işlerinizde güzel şanslara sahipsiniz.




Koç Burcu: Haftanız hızlı etkilerle başlayacak. Bu hafta yapılması gereken işlerinizi kolay halledecek, kafanıza estiği gibi davranmak isteyeceksiniz. Önemli girişimlerinizi, gelecek planlarınızı uygulamaya sokun.




Boğa Burcu: Hayatı geri plandan izlemekten ve olayların etrafından dolaşmaktan bu haftabaşı daha büyük keyif alabilirsiniz. Konuşulacak, anlatılacak çok şey olmasına karşın isteksizliğiniz öne geçebilir.




İkizler Burcu: Sosyal ilişkilerinizi iyi kullanacağınız bir haftaya giriş yapacaksınız. Önemli bağlantılarınızı hayatınızdaki önemli işler için kullanmaya özen gösterin. Olup bitenleri bazen anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda kuracağınız doğru ilişkilerle bu haftabaşı yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bir yandan da etrafınıza karşı sabırsız ve sıkılgan olabilirsiniz. Çevrenize karşı istikrarlı olmaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Bulunacağınız dış ortamlarda karşılaşacağınız bazı olaylar hayatı keyifli algılamanıza neden olabilir. Duygularınızı çoşkuyla ve biraz da abartarak göstermek isteyebilirsiniz. Çevrenizden işleriniz için destek alın.




Başak Burcu: Ortak parasal konularda bugün daha anlayışlı ve yardım sever olabilirsiniz. İş hayatınızda parasal konuları çözüme ulaştırmak için güzel bir haftaya giriyorsunuz. Gayretlerinizin karşılığını alacaksınız.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bu haftabaşı göz alıcı olabilir. Yine ortaklaşa işlerinizde de istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız. Ani seyahatler, fikirler sizi heyecanlandırabilir.




Akrep Burcu: Günlük işlerinizde bu haftabaşı çabuk ve etkili hareket edecek, sorun yaşadığınız kişilerle ve olaylarla aranızdaki bağları kuvvetlendireceksiniz. Parasal işleriniz sizi çabuk harekete geçirebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde duygusal yönünüzü farklı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda sizi destekleyecek. Bu hafta eğleneceksiniz.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda sevdiklerinizle kurduğunuz bağlar, hayata daha fazla bağlanmanıza neden olabilir. Yapmanız gereken işlerinizi kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz. İyimserliğinizi iyi kullanın.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle iletişimsel işlerinizde güzel ve etkili sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizin gönlünü almak kolay olacak. Aşk hayatınızda duygularınız sizi kolay harekete geçirebilir.




Balık Burcu: Maddi işlerinizde bu haftabaşı güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Kazanımlarınız yüksek olabilir. Cesaretli olduğunuz müddetçe her işin altından kalkacağınızı göreceksiniz. Hayatınız hızlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR