Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşıyor; sevdiklerimizle, iletişim halinde olduklarımızla kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunmak bizi daha mutlu kılabilir. Anlayışımız ve çözüme yönelik konuşmalarımız artabilir. Umutlar ve arzularımız yüksek olacağından duygularımızda abartılı ve aşırı iyimser olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatçı, candan, anlayışlı, başarılı ve sosyal bir kişiliğe sahipsiniz. Sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu sene, seyahatleriniz yol gösterici olabilir.




Koç Burcu: Gün içinde para harcamalarınızı abartabilirsiniz. Bugün sosyal ortamlarda parasal konularda mantıklı davranmalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizde duygularınızı ortaya koyabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, özellikle çalışıyorsanız iş ortamlarınızda bazı konuları somut işlere dönüştürmenin tam zamanı. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda yakın çevrenizle ilişkileriniz yüksek olacak. Kendi istekleriniz daha da önem kazanıyor.




İkizler Burcu: Bugün manevi olarak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmalı, şükretmeli ve insanlara yardım etmekten kaçınmamalısınız. Uzakta bulunan akrabalarınızla ilgilenmek gündeme gelebilir.




Yengeç Burcu: Genel olarak insanlarla bir arada olmaktan fayda göreceğiniz bir dönem içindesiniz. Bugün düşündükleriniz ve hissettikleriniz size yol gösterebilir. Para harcamalarınızda mantığınızla hareket edeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız çevrelerde, toplumsal konularla ilgilenmek, insan içinde olmak size yarayacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bulunacağınız organizasyonlarda gözler sizin üzerinizde olabilir.




Başak Burcu: Bugün, gerek seyahat, gerekse iş alanlarınız olumlu etkilenecek. Kafanız hep yapılması gerekenlerle dolu, biraz hayata keyif katarak rahatlamayı denemelisiniz. Önemli günlük işlerinizi kolay organize edebileceksiniz.




Terazi Burcu: Paranızın çoğaldığına tanık olacaksınız. Aşk hayatınızda geleceğinizi ilgilendiren haberler sizi mutlu edecek. Sosyal ortamlarda bulunmak sizi mutlu edebilir.Tutkularınızı kontrol altına almalı, dengesiz davranmamalısınız.




Akrep Burcu: İlişkinizde istediğiniz türden etkileşimler sizi mutlu edebilir. Eviniz ve aile ortamlarınızda vakit harcamak isterken, sevdiğiniz insanın hayatına göre planlar yapacak, sevdikleriniz için harcamalarda bulunacaksınız.




Yay Burcu: Beslenme alışkanlıklarınızda veya sağlıkla ilgili konularda abartıya kaçma gibi istekleriniz yüksek olabilir. Yakın çevrenizde akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde uyumlusunuz. Bu dönem kendinize yatırım yapmalısınız.




Oğlak Burcu: Çocuğunuzla ilgili konularda, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde keyfinize diyecek olmayabilir. Eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar kafanıza takılsa bile, iş alanlarınızdaki güzel haberler sizi mutlu edebilir.




Kova Burcu: Aile hayatınızda bugün çok güzel gelişmeler yaşayabilir, kendi isteklerinize yönelik olarak hareket edecek, ailenizle beraber olmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız yüksek akacak.




Balık Burcu: Yakın çevrenizin, kardeş veya akrabalarınızla iletişiminiz yüksek akacak. Geri planda dursanız bile oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Konuşulanları ve olayları daha net ve gerçekçi ele almaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR