Salı günü oluşan Güneş- Satürn olumsuz açısıyla hayatın bizi desteklemediği fikri içsel gerilimlere neden olabilir. Yaşayacağımız deneyimleri çok fazla büyütmemeye ve olumsuz algılardan uzak durmaya çalışmalıyız. Otoritelerden aradığımız desteği bulmak kolay olmayabilir. Sağlığımıza gereken özeni gösterelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sevimli, neşeli, pozitif, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, güzel açılımlar yaşayacaksınız.



Koç Burcu: Bugün seyahat, eğitim ve başka insanların işlerin sorumlulukları bazı parasal girişimlerinizde sizi sınırlayabilir ve üstünüzde içsel stresler yaratabilir. Bu etkiye dikkat edin ve hayatı çok ciddi algılamayın.




Boğa Burcu: Kişisel istekleriniz ve parasal konular arasında iç stresleriniz yüksek olabilir. Başkalarının parasal sorunlarıyla ilgili olmanız kendinize yeteri kadar vakit ayıramamanıza ve seçim yapmanıza neden olabilir.




İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızdaki kişinin sorumlulukları ya da ortaklı işleriniz enerji düşüklüğünüz nedeniyle sizi biraz zorlayabilir. İçsel streslerinizle sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.




Yengeç Burcu: Bugün sosyal çevrenizin hareketliliği, özel yaşantınızda dengesizliklere sebep olabilir. Bu durumun üzerinizde stres yaratmasına ve size yapacaklarınız konusunda engel olmasına izin vermemelisiniz.




Aslan Burcu: Bu Salı iş yoğunlukları ve özel hayatınızın sorumlulukları içsel streslerinizi arttırsa bile, hafta ortasında paylaşımlarınız yüzünüzü güldürecek. Hayatınız hareketlenmeye başlıyor.




Başak Burcu: Gezmek, dolaşmak, kendinizi geliştirmek isterken, aile hayatınız için yapmanız gerekenler üzerinizde stres oluşturabilir. Bu stresleri gözünüzde büyütmemeniz ve haftasonuna doğru sevdiklerinizle paylaşmak önemli olacak.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizin sorunları elinizden para çıkmasına neden olabilir. Bu alanlarda içsel stresleriniz fazla olabilir. Yardımsever etkilerle dolu olacağınız bu hafta bu yardımları yapmaktan korkmayın.




Akrep Burcu: Bugün parasal sorumluluklarınız sevdiğiniz için harcamak istediğiniz zamanınız konusunda bazı içsel streslere açık olacaksınız. Merak etmeyin kazançlarınız destekleniyor.




Yay Burcu: İş hayatınızın uğraşıları, sağlık konularınız hayatı geldiği gibi yaşayamamanıza neden olabilir. Hemen herşeyi olumsuz algılamayın ve sağlığınızı bu içsel streslerle çok zorlamayın.




Oğlak Burcu: Bugün sizin elinizde olmayan bazı koşullar, kadersel konular hayatı geldiği gibi yaşayamamanıza neden olabilir. İçsel streslerinizi sizi rahatlatacak faaliyetlerle gidermeye çalışın.




Kova Burcu: Bugün sosyal çevrenizin sorumlulukları aile hayatınıza vakit ayıramamanıza ve bunun üzerinizde stres yaratmasına neden olabilir. Partnerinizden yardım istemekten çekinmeyin.




Balık Burcu: Bu Salı yakın çevrenize ve etrafınızdaki insanlara verdiğiniz sözler, iş koşturmalarınız arasında kaybolup gidebilir. Üzerinizde oluşacak içsel stresleri iyi kontol etmelisiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR