Haftaya ay yengeç burcundayken, ailevi konu ve olaylara odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta çok önemli gezegen hareketleri oluşmazken, Çarşamba günü koç burcunda düzelmeye başlayan Merkür’le iletişimsel konularda sıkıntı yaşadığımız olayları geride bırakmaya başlıyoruz. İçsel sıkıntılarımızı ve gerilimlerimizi bu hafta kontrol etmeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, yumuşak, başarılı, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, aile hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Ailevi olayların öne çıkacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı korumacı tavırlarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızdaki gelişmeler sizi duygusal olarak aşırı iyimser durumlar içine çekebilir.




Boğa Burcu: İletişiminizi hızlanırken arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki olayların hayatınızdaki yönü netleştirmesi önem kazanabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler kendinizi iyi hissettirirken, duygusal olarak iyimser olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı maddi konulara odaklanabilirsiniz.Yaptığınız işlerde sahip olduklarınızın değerini bileceksiniz. İş alanınızda oluşan koşullarla bugün rahat başedeceksiniz. Riskli işlere bulaşmayın.




Yengeç Burcu: Bu hafta sizi desteklerken, kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza ayrıca önem vereceksiniz. Aile hayatınızdan alacağınız güzel desteklerle özel hayatınızdaki dengeyi daha rahat sağlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu haftabaşı önemli işlerden uzak durmanız yerinde olabilir. Parasal konularda çevrenizle veya arkadaşlarınızla fikir birlikleri içine girebilirsiniz. İletişimsel işlerinizde değişik fırsatlara açıksınız.




Başak Burcu: Sosyal ortamlar ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. İş ilişkileriniz konusunda hayatınızın paylaştığınız insandan göreceğiniz güzel yardımlar hayatınızı kolaylaştırabilir.




Terazi Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstererek başlayacaksınız. Hayatınızdaki önemli gelişmeler, aldığınız önemli bilgiler iş yaşantınızda daha iyi hedefler belirlemenize neden olabilir.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı dış ortamlarda bulunmak ve bolca dolaşmak ruhunuza iyi gelecek. Eğitim hayatınızda ve iş alanlarınızda bu birkaç gün bazı detaylar önünüze düşebilir. Hayatı farklı okuyacaksınız.




Yay Burcu: Ödemeleriniz ve ortak parasal konuşmalarınız devrede olarak haftaya giriş yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi arttıracak planlarınızı onlarla paylaşacaksınız. Harcamalarınızı kontrol altına alın.




Oğlak Burcu: Haftaya ortaklı işleriniz ve özel hayatınız devrede olarak başlayacaksınız. Bugün sevdiklerinizden onay almak isterken, bir yandan da kolay duygusal patlamalara açık olabilirsiniz.




Kova Burcu: Tamamlamanız gereken günlük işleriniz devrede olacak. Haftanız yapılması gerekenlerle başlıyor. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlık çıkışlarınızı kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Haftanız aşkla, keyifli oluşumlarla başlıyor. Yakın çevrenizde olup biten konulara ve olaylara odaklandığınız bu dönem, maddi konularda atılması gereken konuları ihmal etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR