Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; keyifli ortamlara olan düşkünlüğünüz zaman zaman sizi tembelleştirebilir. Hayattaki güzellikleri takdir ediyor ve seviyorsunuz, ailenize karşı güçlü bağlarınız var. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz işlerin peşinden gitmelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli yenilikler olabilir.

Koç Burcu: Maddi konularda iyi bir noktada olmanıza rağmen en ufak bir değişimde paniğe kapılıyorsunuz. İç hareketliliğinizi, sıkılganlığınızı bir kenara bırakırsanız bu dönemden daha fazla verim alırsınız.




Boğa Burcu: Gününüze şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz. Dün oluşan yeniay hayatınızın değerini ve yapacaklarınızı birkaç gün içinde hızlandırılmış bir şekilde karşınıza koyacak. İletişime dayalı işleriniz hızlanıyor.




İkizler Burcu: Şu aralar hayatınızın kontrolü elinizde olmayabilir, bu sizi tedirgin etmesin, bekleyin ve sadece izleyin. Değişik ve farklı alanlarda, sosyal ortamlarınızdan istediklerinizi elde edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kalabalık yerlerde farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı sadece kendinize saklamayın. Bugün arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizde konuşulmuş tahahhütler devrede olacak.




Aslan Burcu: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz önemli desteklerle oldukça aktif bir gün geçireceksiniz. Bazı işlerinizin sizin lehinize döndüğünü görecek ve beklediğiniz kariyer fırsatlarını yakalayacaksınız.




Başak Burcu: Gününüze seyahat, eğitim ve dış ortamlarınızdaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Bu alanlarda aldığınız kararları uygulamadan önce şartları kontrol edin. Sevdiğiniz insandan duygusal olarak beslenebilirsiniz.




Terazi Burcu: İş hayatınızda başkalarının desteğini arkanıza alabilir, parasal bağlantılarınız üzerine düşebilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin parasal gelişmeleri bugün sizi fazlasıyla mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle iletişiminizi sağlam tutabilirsiniz.




Yay Burcu: İş ortamlarınızda iletişim halinde olduğunuz insanlarla bugün güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Önemli iş bağlantıları duygusal olarak sizi tatmin edebilir. Kararlarınızda aceleci davranmayın.




Oğlak Burcu: Bugün, hayatın daha fazla tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkinizi güzel bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Etrafınızda olup biten olaylar sizi ilgilendirecek.




Kova Burcu: Aile hayatınızda beraber yaşadığınız ve aynı ortamı paylaştığınız insanlarla keyifli birgün sizleri bekliyor. Bazı davranışlarınızı değiştirmenin tam zamanı. Duygu değişkenliğiniz, alınganlıklara neden olabilir.




Balık Burcu: Bugün iletişiminiz odukça hızlı akacak. iş hayatınızda iletişimde bulunacağınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Çalışanlar bu hızlı iletişim trafiğiyle oldukça yoğun bir gün geçirebilirler.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR