Bugün saat 15:16 ‘da Boğa burcunda bir yeniay oluşuyor. Yeniay zamanı atılacak adımlar, yapılacak başlangıçlar uzun soluklu olacağından, kararlı olduğumuz konularda, parasal alanda, sahip olduğumuz herşeyle ilgili kararlarda bu yeniay bizi harekete geçirecek ve duygusal olarak güçlü adımlar atmamızı sağlayacak. Yalnız Merkür hala Koç burcunda geriliyor. 03 Mayıs’a kadar beklemek, düşüncelerimizin netleşmesi açısından önemli olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dış görünüşünüz sizin için çok önemli. Para harcamayı ve hayatla kumar oynamayı seviyorsunuz. Oldukça şanslı bir insansınız. Kaderinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Olaylara kararlı yaklaşmalısınız.




Koç Burcu: Yeniayla beraber önünüzdeki dönemde maddi konular, sahip olduklarınız için önemli adımlar ve kararlar devreye girebilir. Merkür sizin burcunuzda geriliyor, bu yüzden 03 Mayıs’a kadar dikkatli olmayı unutmayın.




Boğa Burcu: Yeniay, kişisel hayatınızdaki her tür girişimi destekleyen bir Yeniay olacak. Bu süreçte, daha önceden konuştuğunuz, daha önceden iletişim halinde bulunduğunuz insanlarla harekete geçebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu yeniayda harekete geçmemeli ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için çaba göstermelisiniz. Yine bilinçaltı çalışmaları yapmak açısından da uygun bir yeniay sizi bekliyor. Kadersel temalara açık bir dönem.




Yengeç Burcu: Yeniay sosyal çevrenizle ilgili yeni oluşumları karşınıza getirebilir. Geleceğinizi ilgilendiren işlerin peşine düşebilirsiniz. Yeni adımlarınızı 03 mayıs’tan sonra Merkür düzeldikten sonra yapmak daha etkili olabilir.




Aslan Burcu: Yeniay, kariyerinizde önemli adımları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Parasal ve çevre alanlarınızın yöneticisi merkür gerilemesini hesabınıza katarak karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün öğleden sonra oluşan yeniay gelecek girişimlerinizi hızlandırıyor. Seyahat, eğitim, medya, hukuk konularında 03 mayıs a kadar hazırlıklarınızı tamamlayın ve merkür düzelince harekete geçin.




Terazi Burcu: Çarşamba günü oluşan yeniayla birlikte parasal işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Borç almak, vermek, ortak parasal işlerinizin üzerine düşmek isteyebilirsiniz. Merkür’ün 03 Mayıs a kadar gerilediğini hesaba katarak yolunuzda ilerleyin.




Akrep Burcu: Yeniay ile birlikte evlilikle, özel hayatınızla, ilişkinizle ya da ortaklığınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. Merkür’ün gerilediğini düşünürsek çok da acele etmeyin. 03 mayıs’tan sonra bolca vaktiniz olacak.




Yay Burcu: Yeniay, iş hayatınızda karşınıza gelecek yeni başlangıç ve kararları destekleyecek. Bir yandan Merkür’ün gerilediğini düşünürsek, karşınıza gelecek olan bu iş fırsatları daha önceden konuşulmuş, olmasına özen gösterin lütfen.




Oğlak Burcu: Bu Yeniay ile beraber aşk hayatınızla ilgili önemli kararlarınız uygulayabilirsiniz. Bu kararlarınızı devreye sokun ama herhangi bir anlaşmanın altına imza atmamaya özen gösterin çünkü Merkür’ün hala gerilediğini unutmamalısınız.




Kova Burcu: Yeniay, aile hayatınızda önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Önemli bir ev anlaşması bu yeniay önem kazanabilir. Yine de ticari alanlarınızda ve girişim evinizde gerileyen Merkür’ün 03 Mayıs’ta düzelmesini beklemek faydalı olabilir.




Balık Burcu: Yeniay’la birlikte iletişimsel işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Satış, reklam pazarlama, bilgisayar alanlarınızda işiniz varsa önemli kararlar karşınıza gelebilir. Merkür hala geriliyor, büyük adımlarınızı 03 Mayıs’tan sonraya bırakmak daha faydalı olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR