Haftaya Ay koç burcundayken, girişimlerimize yoğunlaşarak başlıyoruz. Bu haftabaşı Merkür- Satürnden olumlu açısıyla birçok düşüncemizi, fikrimizi, konuşmalarımızı sağlam ve uygun bir zemine oturtabilecek ortamlar karşımıza gelebilir. Verdiğimiz sözleri tutmak önemli olacak. Kalıcı işler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, sevecen, tavizkar, saygılı bir insansınız. Yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi arttırmalı, iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz. Bu sene, önemli adımlar karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Bu haftabaşı duygusal olarak hisettikleriniz yaptıklarınızı belirleyebilir. Herşeye el atmak isteyebilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş, eğitim, iş sorumluluklarını severek yerine getireceksiniz.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı sabah saatlerinde daha hızlı ve organize hareket edebilirsiniz. Geri plandan yürütttüğünüz iş ve görüşmelerinizde parasal olarak kalıcı sonuçlar ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Tamamlamanız gerekenlerin peşine düşün.




İkizler Burcu: Geleceğinize dair alacağınız kararlarda sosyal çevrenizden daha önceden tanıdığınız kişiler size iletişim kapıları açabilir. Hem özel hayatınızda, hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş hayatınızda hızlı vereceğiniz kararlarla bugün etkin bir şekilde haftaya başlıyorsunuz. Daha önceden konuştuğunuz bir işin sorumluluğunu alarak yolunuzda ilerlemek önemli olacak. Kariyerinizde kalıcı adımlar atılabilir.




Aslan Burcu: Uzak yerlerden, kurumlardan, yabancı ortaklı işlerden elde edeceğiniz sonuçlar hayat girişimlerinizde sizi destekliyor. Daha önceden gündeme gelmiş bir iş konuşması sorumluluklarınızı arttıracak.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde düşündüğünüz, tamamlanması gereken işler devrede olabilir. Bu haftabaşı maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz ve konuşmalarınız için uygun şartlar oluşabilir.




Terazi Burcu: Haftaya özel ilişkilerinizdeki duygusal iniş çıkışlarla başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.


Ortaklaşa işlerinizde çabuk ve hızlısınız. İletişimsel işlerinizin sorumluluklarını yerine getirmeye hazırsınız.




Akrep Burcu: Yaptığınız işlerden olumlu sonuçlar almanız sizi daha fazla kamçılayabilir veya daha önceden konuşulmuş fırsatların sizi gaza getirdiğini görebilirsiniz. Önemli parasal konuşmalarda oluşabilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde abartıdan bu haftabaşı uzak durmanız gerekebilir. Daha önceden konuşulmuş kreatif, sanatsal işlerinizde, aşk hayatınızda sorumluluklarınızın size katacağı değeri göreceksiniz.




Oğlak Burcu: Ailevi konularda veya ev, emlak konularında bazı konuşmalarınızda kalıcı adımlar atmak isteyecek ve hayatın sizi bu konuda desteklediğini göreceksiniz. Haftanız yuvanızın konularına odaklanarak başlıyor.




Kova Burcu: Bu haftabaşı hızlı başlayacak, birçok yere koşturmalarınız olabilir. Doğru satış ve iletişimle organizasyona yönelik işlerinizde istediğiniz sonuçları alacaksınız. Daha önceden konuşulmuş anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınızda ve parasal konularda daha önceden yapmanız gerekenler bu haftabaşı devrede olabilir. Kariyer sorumluluklarınız için girişeceğiniz bazı işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR