Bugün Venüs’ün ileri harekete geçmek için durmasıyla birlikte Mart başından beri ilişkilerimizde ve parasal konularda yaşadığımız sıkıntı ve sorunlar yavaş yavaş düzelmeye başlayacak. Gün içinde ayın alacağı açılara bakarsak, esnek olmak ve davranmak kolay olmayabilir. Mantığımız ve duygularımız arasında bir yol bulmakta zorlanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, yetenekli, organizasyon konusunda kabiliyetli, sorumlu ve herkesi düşünen bir insansınız. Pazarlama ve satış konusunda yeteneğiniz çok fazla. Hizmet ederek ve kendinizi ortaya koyarak mutlu oluyorsunuz. Bu sene, ilişki sorunlarınızın üzerine gidebilir ve istediğiniz çözümleri elde edebilirsiniz.




Koç Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber özel ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde yaşadığınız ilişki sıkıntıları bugün itibarıyla geride kalabilir. Dış ortamlarda parasal olarak çok harcamalarda bulunmayın.




Boğa Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber kendinizi ve sosyal çevrenizi daha kolay algılayacak, arkadaşlıklarınızda gözden geçirdiğiniz konuları uygulamaya geçeceksiniz. Bugün isteklerinizi yerine getirmek sizi duygusal olarak zorlayabilir.




İkizler Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber kariyerinizde ve iş alanlarınızdaki sıkıntılı ilişkilerden de uzaklaşacaksınız. Bu süreçte farkettiğiniz ilişki çıkmazlarınızı telafi edeceğiniz bir dönem başlıyor.




Yengeç Burcu: Bugün venüs’ün düzelmesi ilişkilerinizde zorlandığınız konuları geride bırakmanıza neden olacak. Hala arkadaş ortamlarınızda onlarla olan ilişkilerinize dikkat edin. Sağlığınızda kafanıza takılı konular olabilir.




Aslan Burcu: Venüs’ün ortak para alanınızda düzelmesiyle beraber hem iletişim kollarınızda, hem de kariyerinizde daha rahat bir döneme geçeceksiniz. Başkalarından istediğiniz destekleri alacaksınız. Keyfiniz artıyor.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla Venüs’ün düzelmesiyle beraber özel hayatınızda ve parasal konularda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz. Duygusal konuları bugün kafanızda çok büyütmeyin. Karmaşalarınız yüksek.




Terazi Burcu: Yönetici gezegeniniz Venüs’ün düzelmesiyle beraber, artık ilişkilerinizde ve sağlığınızda rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Hayatınızda olup biten çok şey var, esnek davranışlar sizi yukarılara taşıyabilir.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla venüs’ün düzelmesi, aşk hayatınızdaki sıkıntılı durumları ortadan kaldırabilir. Özel ilişkilerinizde hala dikkatli olmalı, iletişiminize dikkat etmelisiniz. Parasal işlerinizi düzene oturtmalısınız.




Yay Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber aile ve aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Bu haftasonunu kendi isteklerinize ayırmak en doğal hakkınız, yorgunluğunuzu ancak bu şekilde atacaksınız.




Oğlak Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber iş, kariyer ve iletişim alanlarınızda yaşadığınız sıkıntıları artık geride bırakıyorsunuz. Hayatınızda daha emin ilerlemek için biraz daha rahatlamaya ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber parasal konularda, eğitim alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz sizi keyiflendirebilir.




Balık Burcu: Venüs’ün düzelmesiyle beraber ilişkilerinizde ve parasal konularda daha rahat ilerleyeceksiniz. Bu haftasonu göz önünde olacağınız ortamlar size daha cazip gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR