10 Nisan Pazartesi Merkür Boğa burcunda geriliyor. Güvenlik konuları, gerçekçi ilgiler, endişe ve kaygılar bu dönemin konusu olabilir. Hiç acelesi olmayan boğa burcunda merkür gerilemesi düşünce metodunu daha yavaşlatır. Bazen bir düşünce üzerinde o kadar çok dururuz ki, bu düşünce saplantılı hale gelebilir. Bu dönemde daha kolay olabilecek yoldan uzak durup, emin ve sağlam yolu tercih edebiliriz. İlerleyebilmek için finansal konuları ve durumları her zaman gözden geçirmemiz yararımıza olacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, asabi, sabırsız, duyarlı, sempatik bir insansınız. Sevdiklerinize karşı oldukça fedakar davranıyorsunuz. Denizi sevdiğinizden, deniz aşırı ülkelere yolculuk etmekten keyif alırsınız. En ufak bir zorlanmayla karşılaştığınızda asabi tarafınız hemen ortaya çıkıyor. Bu sene, iletişiminizi net tutmaya çalışın. Yanlış anlaşılmalara açık bir yıl.




Koç Burcu: 10 Nisan- 20 Nisan arasında Maddi konularda önemli görüşmelerden ve başlangıçlardan sakınmalı, riskli işlerden uzak durmalısınız. Para harcamalarından sakının ve yakın çevrenizdeki iletişim sıkıntılarına dikkat edin.




Boğa Burcu: Kendinizi anlatırken, yanlış ifadelere daha yatkın olabilirsiniz. Bu yüzden önemli görüşmelerde, toplantılarda, işlerde, yanlış anlaşılmalara açık bir dönem içinde olacağınızı bilin. Önemli anlaşmalardan, başlangıçlardan ve adımlardan kaçının.




İkizler Burcu: Merkür, kadersel alanınızda gerileyecek. Yeniliklerden uzak durun, imza atmayın, herhangi bir işe başlamayın. Eskiden var olan işlerin, tamamlanmaya meyilli olan birtakım işlerin peşine düşüp bu işlerinizi halletmek daha önemli olmalı.




Yengeç Burcu: Merkür arkadaşlarınızla iletişiminizi bozabilir. Gelecek planlarınız için 20 nisan a kadar çok da acele etmeyin. Geçmişten tanıdığınız arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanacak. Bazı organizasyonlarda, davetlerde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.




Aslan Burcu: Merkür sizin kariyer evinizde geriliyor. Kariyerinizdeki konuşmalarınız ve görüşmelerinize dikkat etmeniz gerekecek. Yanlış ifadelerde bulunabilirsiniz. Karşınıza gelecek yeni başlangıçlardan, önemli işlerden, anlaşmalardan 20 Nisan a kadar uzak durmaya çalışın.




Başak Burcu: Eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, ticaret alanlarınızda yanlış anlaşılmalara, yanlış adımlara açık bir dönem. Önemli iş görüşmelerinden ve anlaşmalarından 20 Nisan a kadar kaçının.




Terazi Burcu: 20 Nisan ‘a kadar alacak-verecek işlerinizi iyi kontrol edin. Banka işlemleriniz varsa yanlış ifadelere ve başınıza gelebilecek ufak tefek sıkıntılı durumlara karşı hazırlıklı olun. Bir borç altına girmeyin ve kredi almamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Merkür’ün gerilemesiyle beraber sevdiğiniz insanla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eski konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Eski konuşmalar zaman zaman aranızda gerilimi arttırabilir. 20 Nisan a kadar dikkatli olmalısınız.




Yay Burcu: Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda size birtakım aksilikler, sıkıntılar ve problemler çıkartabilir. 20 Nisan’a kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Hem kariyer hayatınıza hem özel hayatınıza bu süreçte dikkat edin ve yanlış anlaşılmalardan uzak durun.




Oğlak Burcu: Merkür, aşk hayatınızda geriliyor. 20 Nisan’a kadar Sevdiklerinizle, flört ettiğiniz kişiyle, çocuklarınızla, eğlence hayatınızda bağlantı kurduğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalara açıksınız. Kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz, onların söylediklerini yanlış anlayabilirsiniz.




Kova Burcu: 20 Nisan a kadar aile hayatınızda ve ev konularında sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Aile büyüklerinizle bu dönem aranızda yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Emlak alım, satım işlerinden, anlaşmalardan uzak durun.




Balık Burcu: İletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektöründe bir işiniz varsa 20 Nisan a kadar kesinlikle yeni bir başlangıca imza atmayın. Akraba ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmalı ve yanlış anlaşılmaktan sakınmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR