Bugün itibarıyla, Satürn Yay burcunda gerilemesine başlıyor. Din, felsefe, yabancılarla yapılacak olan işler, farklı kültürler, akademik konular, yüksek eğitim, hukuki meseleler, göçmenlik ve turizmi ilgilendiren olaylar, ticari atılımlar, ithalat, ihracat, medya, yayıncılık ve geleceğimizi ilgilendiren işlerimizde 5 ay boyunca yaşadıklarımızı gözden geçirmeli, sıkıntı ve sorun yaşadığımız konuları belirlemeli ve satürn düzeldiğinde tüm bu hatalarımızı düzeltmek için harekete geçmeliyiz. İçsel sorgulamalarımız bu dönemde bu konularda artabilir. Bir fikre, bir inanca ne kadar sağlam tutunduğumuzu, kendi gerçekliğimize ne kadar fanatik yaklaştığımızı farkedebiliriz. Ayrıca bugün enerjimiz artabilir, sadece kendimiz için değil, toplum için atacağımız adımlar önem kazanıyor. Grupsal enerjilerden fayda sağlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, sevgi dolu, sezgili bir insansınız. Yaşamda her zaman iyi ve güzel şeyler sizi bulur. Doğa sevginiz nedeniyle hayatınızın belli bölümünü size keyif verecek yerlerde geçirmek istersiniz. Bu sene, işlerinizde daha etkili davranabilirsiniz.




Koç Burcu: Kariyer, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde olayları gözlemleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Eğitim veya seyahat sorumluluklarınız üzerinizde gerilim ve sıkıntı oluşturabilir. Sıkıntı yaşarsanız bu olayların sizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bulmaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortak parasal konularınızı gözden geçireceğiniz, bu alanlarda bir takım yavaşlamalarla karşılaşacağınız bir döneme gireceksiniz. Sorumluluklarınızın ne kadarını kaldırabilirsiniz, şimdiye kadar aldığınız yol doğru mu sonuçlarını farkedebilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel ilişkileriniz ve ortaklaşa işlerinizdeki sorumluluklarınızı ve sınırlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. İlişkinizde ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen konu ve olayları farketmek adına bu dönemi iyi kullanın.




Yengeç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki kararlarınızı ve uygulamalarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Birkaç ay boyunca sınırlarınızı, iş hayatınızda yaptıklarınızı, attığınız adımların hayatınızı destekleyip, desteklemediğini görebilirsiniz.




Aslan Burcu: Birkaç aya yayılacak olan bu süreçte işinizde ve projelerinizde hangi noktalarda yanıldığınızı, hangi noktalarda zorlandığınızı görmek sizeavantaj sağlayabilir.Yine aşk hayatınızda veya çocuk sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugünden sonra ailevi konulardaki sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu alanlarda ortaya çıkacak ufak tefek sıkıntıları iyi gözlemlemeli ve hem aşk hayatınıza hem de aile hayatınıza bu süreçten sonra bir parça da olsa dikkat etmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla, iletişimsel alanda, eğitiminizde, yakın çevre sorumluluklarınızda attığınız adımları, yaşadığınız olayları gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Şimdiye kadar doğru gördüğünüz her tür fikri bu süreç içinde sorgulayabilir, yanlışlarınızı farkedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Parasal konularda bazı sorun ve aksiliklere açık olacaksınız ya da yakın çevrenizin sorumluluklarıyla daha fazla uğraşmak sizi bir parça da olsa yorabilir. Özellikle hayatınızla ilgili girişimlerinizi kullanmak adına bazı fikirlerinizi ortaya dökmekten kaçınmayacaksınız.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla hayatınızı birkaç aylığına gözden geçireceksiniz. Önemli adımlarınızın ve kararlarınızın gelişen hayatınıza ne kadar uyum sağladığını, gerçek sınırlarınızı bu süreçte farkedebilirsiniz. Parasal konulardaki kararlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, birkaç ay boyunca hayat sizi biraz zorlayabilir. Hayatınızda kontrol edemediğiniz noktaları iyi farketmeli, buna göre daha öncesinden verdiğiniz kararları gözden geçirmelisiniz. Asıl konunun ne olduğunu gözden kaçırmayın.




Kova Burcu: Sosyal ilişkilerinizi, takım çalışmalarınızı, gruplarla yapılacak olan işlerinizi, arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Üstlendiğiniz sorumlulukları gözden geçirebilir, sıkıntılarınızdaki temel sorunları bu dönem içinde farkedebilirsiniz.




Balık Burcu: Kariyerinizde ve iş hayatınızda birtakım olaylarda işlerinizin yavaşlamaya girdiğini göreceksiniz. Attığınız adımların verdiğiniz kararların doğru olup olmadığını bu süreçte görebilir, olayları istediğiniz şekile sokmak için daha doğru planlar yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR